Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата: "Доспат 2012"

Започната от Илия Папазов, 29.06.2012 г., 20:07 ч.

« назад - напред »

НакатаGSM

Жица закърпи ли шапката, че нещо се беше усмихнала от към козирката ;D
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

uestli1

Цитат на: жицата - 02.07.2012 г., 14:08 ч.
Цитат на: uestli1 - 02.07.2012 г., 09:52 ч.
Цитат на: жицата - 01.07.2012 г., 20:03 ч.
Всички кадри с участието на жицата у ресторанто са гнъсен монтаж! Позновам лично жицата и он на таквиз изпълнения не е способен!!! :P :P :P :P :P :P :P :P
Да бе Жица.Не се дърпай приятелю като магаре на лед ;D ;D ;D.Всичко е вярнооооо :P :P :P.Има свидетелииии 8) 8) 8) 8) ;D
Требеше да та млата с мокра кРъпа та сега да не ми играеш немци в тил! не виде ли ,че бехме задействани и ТГ веднага реагира в посока сф и вн!!! :P :P :P :P
Ша ма млатиш друг път ;DУмрял кон рита ли бе особенно след нощното джумбаре ;) ;) :DА за изнасянето ти като ТГ еша ти нямаше.Изхвърча като финикиец по норматив.Ей повярвайте ми колеги,такова чудо и на ГЗ не ми се беше случвало ;D ;D ;D ;D ;D

НакатаGSM

Това да ти е за урок и затова другия път с каска  :P !
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

BMinchev

Приятели, срещата беше супер а преживяването невероятно! БЛАГОДАРЯ  Ви на всички за тези хубави три дни! И СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ на Ники–Вд за перфектната организация на мероприятието, уникалната рибена чорба от която срам несрем изядох 4/четири/ порции и елексира "СИРЕНА"! Няма как да подмина и да не благодаря и на моя навигатор до София – Жицата който веселеше целият екипаж по пътя! Тонуса от него разбира се се поддържаше и чрез помоща на гроздов елексир с който периодично се зареждаше!И простатата го алармира само три пъти, а не както той лъже през 20 км. Иначе още да си пътуваме до София! Абе въобще Жица пич си! И с тая морска шапка си като командир на граничен кораб 521! Не знам защо обаче Бръснача ти биеше капата от земята!? Сигурно не знае, че командваш речната флотилия на Зверино!
Отново Благодаря на всички и ПОКЛОН пред паметта на всички граничари отдали живота си за защита на свещенните гранци на нашето Отечество! ДЪЛБОК ПОКЛОН!

uestli1

Къде сте бе фотаджии! 8) 8),,Тиловаците,,са изнадяха.Хайдите де. ;) ;) ;) ;D ;D

Илия Папазов

Илия Папазов

Още една "открадната" снимка :-[

Док, това да не би да е студен чай  ;) ;D

ranik56

Като   гледам    гримасата  на  Док    и  Синджира   в  чашата      ми  се    вижда 
някъде  около ...  57  градуса   . :o

нешо

Запопочвам с най- ценната за мен снимка :P :P :P
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

нешо

"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

morski

Командира на младежката застава докладва

И когато нас ще ни няма те пак ще са тук

Илия Папазов

нешо

Цитат на: жицата - 02.07.2012 г., 22:00 ч.
Нешо, приятелю, като ви гледам с ковальова ми са чини ,че сте подминали деветио месяц!!!! Ама живейте бе, еййййййййй!!! ;D ;D :P :P :P :P
;D ;D ;D ;D ;D Племенникът ми като беше мъничък все ми казваше " Ти май ще имаш бебе, а.."

майор ТЕНЕВ

Цитат на: нешо - 02.07.2012 г., 22:05 ч.
Нешо, приятелю, като ви гледам с ковальова ми са чини ,че сте подминали деветио месяц!!!! Ама живейте бе, еййййййййй!!! ;D ;D :P :P :P :P
;D ;D ;D ;D ;D Племенникът ми като беше мъничък все ми казваше " Ти май ще имаш бебе, а.."
И то слонче ;D ;D ;D ;D ;D
Що не му показа хоботчето? ;D ;D ;D ;D

нешо

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 02.07.2012 г., 23:21 ч.
Цитат на: нешо - 02.07.2012 г., 22:05 ч.
И то слонче ;D ;D ;D ;D ;D
Що не му показа хоботчето? ;D ;D ;D ;D

Не, ама го лъжех, че съм му глътнал топката и той веднага хукваше да проверява дали наистина неговата я няма ;D ;D ;D

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266