Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата: "Доспат 2012"

Започната от Илия Папазов, 29.06.2012 г., 20:07 ч.

« назад - напред »

velko

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

tocian

Наздраве приятели приятно изкакарване и дано догодина за годишнината се събереме и бъдеме още по - сплотети. Наздраве прятели- Стефчев как е обстановката по Владово дере ?

violetka

Благодаря Ви приятели!Знам че Граничарите не ще забравят никога своите другари.

Стойков

мл. с-т 100йков "Стихия" /84-86г/ 4 ГО Смолян
Ст.Загора
http://www.youtube.com/watch?v=QMr322jgCjw
https://www.youtube.com/watch?v=wp-RwDbNFqA

naskoooo4

Радвам се да видя толкова много млади граничари на едно место. Чудесни сте! Съжелявам, че не съм между вас, бъдете живи и здрави и до нови срещи.

НакатаGSM

Ето цялото видео от мен в Доспат от 29.06 до 01.07.2012г.
   http://www.youtube.com/watch?v=FOKngLfwPGE&feature=youtu.be
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Niki_vd

Видинската група се прибра благополучно!Огромно БЛАГОДАРЯ на всички за преживяните емоций тези дни.За съжаление на мен не ми остана никаква възможност да снимам за това разчитам на снимковият материал на останалите колеги и най вече на форумният фотограф за тази среща-Ники Гемеджиев!
   Още веднъж-БЛАГОДАРЯ от сърце!

velko

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 01.07.2012 г., 17:46 ч.
Модератори те това са камъни подарък да мога да имам какво да хвърлям по вас, пазете се :) :) :) :)
Не си разбрал - камъните са за да ни замеряш, защото ще боли по-малко, отколкото с думите  :) :) :)

ngemedjiev

Айтоско-бургаската група се прибра благополучно и дори сефтоса новия участък от магистралата.
Тази среща за мен втора, както за тази година, така и въобще.
Няма да се впускам в анализ :) , защото трябва да пиша само възвишени думи и фрази, ако искам да посоча как се чувствах преди, така и след като тръгнахме днес.
Радвам се, че ви има! Радвам се, че ни има! Затова никак не бих искал да спираме под какъвто и да е предлог.

Разбира се не мога да не отделя някоя дума по три теми.

Първо, ще опитам снимките да са готови до края на седмицата. Не се оправдавам, но съм запланувал тази седмица да е последна преди да изляза от девети юли в отпуск. Затова имам доста работа да свърша до петък и ще гледам да вместя някъде и обработката на снимки. Албума със снимки ще бъде публикуван в Сурат-тефтер, демекь (с меко оригинално "к") Facebook и ще е публичен, т.е. достъпен за всички, дори и извън приятелския ми списък. Ако искате да ги "засекретя" и да са достъпни, да речем само за граничар, няма проблем.

Второ, всички снимки, които съм направил на танцуващия Жица са шедьоври :) :) :)

Трето, самата идея да хапна оригинална, чистокръвна рибена чорба, сготвена от дунавско чадо като мен, предизвиква земетръс в спомените ми, най-малкото защото покойния ми баща беше също такъв майстор като моя адаш. Много, ама много благодаря за чорбата, Ники! Беше ме срам да си поискам още, защото изядох две  ::)

Всички сте супер, много благодаря за разбирането...

НакатаGSM

Ей Жица ти си цар, щом ти дойде личния майстор чак от Русе да ти ремонтира опинците ;D
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

uestli1

Цитат на: жицата - 01.07.2012 г., 20:03 ч.
Всички кадри с участието на жицата у ресторанто са гнъсен монтаж! Позновам лично жицата и он на таквиз изпълнения не е способен!!! :P :P :P :P :P :P :P :P
Да бе Жица.Не се дърпай приятелю като магаре на лед ;D ;D ;D.Всичко е вярнооооо :P :P :P.Има свидетелииии 8) 8) 8) 8) ;D

magi23

Цитат на: nakatagsm - 01.07.2012 г., 22:50 ч.
Ей Жица ти си цар, щом ти дойде личния майстор чак от Русе да ти ремонтира опинците ;D
Малкия Кирчо  от Русе  тръгвайки за градина  тази сутрин пита кога пак ще види Жицата!
Преживяването беше невероятно!

ПЛАМЕН 68(Феникса)

Варненската и Мездренската групи все още са на инспекция в Панагюрище. Междинните резултати от проверката са ОТЛИЧНИ. Очаквайте окончателните резултати по-късно заедно със снимков материал. Не забравяйте - никой не е застрахован от проверка. ( комисията е склонна към корупция )

Поддават се на хубава студена ракия,рибен елексир и мръвки на скара.....
СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

velko

Цитат на: жицата - 02.07.2012 г., 13:58 ч.
.........Добре че станах рано да пикам, та после са и банях.....
Жица, само това разбрах :) Дай малко превод :)

velko

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674