Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Подготовка за срещата в Доспат 29 юни - 1 юли 2012 г.

Започната от Niki_vd, 31.05.2012 г., 12:39 ч.

« назад - напред »

Dian Dianov

Съжалявам , че няма да мога да присъствам на Доспатската среща , но на тази дата се навършват 60 г. от гибелта на друг герой - граничар в Крумовградско - на ХАМБАР ДЕРЕ  и ще присъствам там с колегите от Ивайловград . На всички ,които ще са на Доспат пожелавам приятно прекарване и да има много снимки ! Аз ще се постарая да направя такива на нашата среща !
дИАНОВ .

velko

Приятели, аз също няма да мога да дойда в Доспат - датите съвпадат с фиксирани служебни ангажименти, които нямаше как да отменя.
Пожелавам Ви много и приятни емоции там!
Надявам се да се видим на срещата по повод 60 години от гибелта на Мл.Калеев, Русев и Й.Георгиев, през август.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

НакатаGSM

Майтап бе Жица! Утре вечер, ще имам свежи новини за пътя Батак-Доспат, един колега ще се спуска насам към 20ч. и ще ми каже как стоят нещата.
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

valdesidva63

Търси се превоз за Доспат от 29.06.20102г. СПЕШНО от Хасково

За двама аз и "Малък Петко"

Стойков

На всички ТГ изнасящи се по различни лъчове до местността Доспат , безаварийно пътуване. Надявам се в следващата среща да съм вече участник. Момчета , чакаме много снимки и коментари. Весело изкарване. Тези три дни Вие сте Граничарите на България.  :)
мл. с-т 100йков "Стихия" /84-86г/ 4 ГО Смолян
Ст.Загора
http://www.youtube.com/watch?v=QMr322jgCjw
https://www.youtube.com/watch?v=wp-RwDbNFqA

valdesidva63

Цитат на: valdesidva63 - 28.06.2012 г., 01:06 ч.
          Търси се превоз за Доспат от 29.06.20102г. СПЕШНО от Хасково

За двама аз и "Малък Петко"

Ей няма ли място за двама стопаджий

нешо

Жица това значи ли, че и моят наряд до "Арпаджик" отпада?
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

нешо

Като стар генерал от кавалерията би трябвало да знаеш, че се казва: "Свободно, почеши коня..". Отдъхнах си, няма да взимам дядовия ятаган тогава :P, ама ще те докопам друк път и ще ми скандираш "САМО ЛЕВСКИ" до откат. ;D ;D ;D :P :P :P
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

майор ТЕНЕВ

drach

Цитат на: нешо - 28.06.2012 г., 14:06 ч.
Като стар генерал от кавалерията би трябвало да знаеш, че се казва: "Свободно, почеши коня..". Отдъхнах си, няма да взимам дядовия ятаган тогава :P, ама ще те докопам друк път и ще ми скандираш "САМО ЛЕВСКИ" до откат. ;D ;D ;D :P :P :P
Не забравяйте, че Жицата е генерал от кавалерийската бригада на Вълче поле, циганската  кавалерия такава команда няма.   

super mystere

До последно гледах да си уредя нещата, за да присъствам на културно-масовото мероприятие, но работата не се уреди.   :(  Имате един граничар в разход в отдел ТИЛ , възпрепятстван служебно.  :( :( :(
Поздрави!
РУмен
13 ГО Любимец - 2 ГЗ "Косовски" (Вълче поле)

Niki_vd

Румба,съжалявам приятелю.Това ти да пропуснеш среща ???Да бе да...Но явно има и по силни събития от нас.Няма да ни липсва толкоз помоща ти в отдел ТИЛ колкото присъствието ти като цяло.Ако ми се беше обадил по от рано можеше да те привикат в петък към 16:50 на разпит в РУ на МВР-Доспат със заверена легална и подпечатана призовка..Живот и здраве да е,срещите са пред нас!

MLADEN

На Всички , които ще бъдат на Националната Среща в  Доспат им  пожелавам да е весела !!!
Съжалявам , че не мога да бъда с Вас ...  :(

Младен  Димитров
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

НакатаGSM

Ето съвсем прясно видео от пътя Доспат- Батак, заснето вчера- 20-21ч. http://www.youtube.com/watch?v=-CRumj_zhy4&feature=youtu.be
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

kalin_n

Поздрави на всички и приятно изкарване!
с-т Найденов

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509701