Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Подготовка за срещата в Доспат 29 юни - 1 юли 2012 г.

Започната от Niki_vd, 31.05.2012 г., 12:39 ч.

« назад - напред »

Александър Ламбрев

Ще има ли възможност за палатка, защото не съм сигурен дали ще мога да се освободя от работа и не искам да запазвам стая предварително. Интересувам се от кои застави ще има.

Къде се намира този хотел в самия град ли е ?

uestli1

Цитат на: Niki_vd - 17.06.2012 г., 12:13 ч.
Докторе нема си работа да пишеш,че кумицата и щерка и ще идват сами и половината семейни почнаха да си поправят идванията,заявяват се соло ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Аз съм един от тях. ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D

Александър Ламбрев

колко по надолу, как ще се доберем до палатките като се почерпим  :D

Niki_vd

Цитат на: Александър Ламбрев - 17.06.2012 г., 14:00 ч.
Ще има ли възможност за палатка, защото не съм сигурен дали ще мога да се освободя от работа и не искам да запазвам стая предварително. Интересувам се от кои застави ще има.
Къде се намира този хотел в самия град ли е ?
При нас винаги има място и за още един граничар,не се притеснявай.Ако се освободиш от работа не е проблем да ни изненадаш с идването си,ще сме готови да те посрещнем!
И до знанието на останалите колеги,след продължително но резултатно ухажване на началството на 99,9% ще присъствам на срещата(за съжаление на някой колеги).Дори и подараци имам за тях!

drach

1 брой/не заради кумицата :) :) :) :) :) :) :) :) :)/за двете вечери.

доктора

А стига те де,сега остава само да ви кажа,че е и разведена. ;D ;D ;D ;D
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

polina_atanasova

На срещата ще присъства doremi (Чавдар) с две нощувки-29,30 юни също така ще присъства и на официалната вечеря в събота!

brasna4a

Ст.матрос на боен пост 5.1.1

Barko

Цитат на: uestli1 - 20.06.2012 г., 15:09 ч.
Цитат на: brasna4a - 20.06.2012 г., 15:04 ч.
За тези  който мислят да минат  през Батак за Доспат
http://www.dnevnik.bg/istorii_na_denia/2012/06/20/1849869_putiat_batak-dospat_si_e_ofroud_za_nachinaeshti_video/?ref=rss
Извинявай! :-[Изпревари ме ;) :D
През Велинград-Сърница е малко по приличен пътя.Но Сърница-Доспат е като танков полигон.
Информацията ми е от снощи 20:30 ч.
Най-чисто за сега е през Кричим-Цангов камък-Девин-Доспат.
За пътуващите през Пловдив-Пампорово-Широка лъка-Девин-карайте много внимателно.От Асеновград до Пампорово пътя също е в частичен ремонт.Много е разбит учатъка Чепеларе-Пампорово-разслона за Солища.
Предвидете поне +1 час от стандартното време.

нешо

Чета, че в участъка Девин- Михалково също има някакъв проблем, някой знае ли нещо по въпроса?
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

Barko

Цитат на: нешо - 20.06.2012 г., 15:52 ч.
Чета, че в участъка Девин- Михалково също има някакъв проблем, някой знае ли нещо по въпроса?
Здравей Нещо.Там също върви частичен ремонт.Реже се асфалта,кърпи се ,валира се.
Движението във светлата част на деня се регулира от жива сила.

роджери2

За огромно съжаление няма до може да присъстаме,неотложни служебни ангажименти.Весело изкарване.Поздрави на всички.До следващите срещи.

НакатаGSM

Бръснач, наистина на "бомбандираният път": Батак-Доспат, тече грандиозен ремонт.Има участъци , които са с пресен асфалт, но и участъци, в които е изринат,  разширен и изравнен, но на....чакъл-баластра ;) Който пътува през там, добре е да бъде след 16ч., когато няма работници! Иначе освен Девин - Михалково - Доспат СИ ОСТАВА -Велинград-Доспат 8)
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

uestli1

Колеги ,пътувам през Кричим-Цанков камък-Девин-Доспат пък квот тва. 8) 8) 8) 8)

efr_stanilov

Цитат на: uestli1 - 22.06.2012 г., 16:46 ч.... пък квот тва. 8) 8) 8) 8)

Пътя от нашенско е : Кърджали, Ардино, Смолян, Стойките, Широка лъка, Доспат.
Не се хаби по другите :)

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266