Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Подготовка за срещата в Доспат 29 юни - 1 юли 2012 г.

Започната от Niki_vd, 31.05.2012 г., 12:39 ч.

« назад - напред »

border1961

И мене ме смятайте от 29 юни!Ще се радвам да ви видя всички! :) :(

morski

Niki_vd

За мен ще е много по добре ако знам след като заявявате примерно 2 или 3 да уточните(аз и жената,аз и приятел,аз жената и сина,аз и двама приятели) за да знам как да правя разпределението на стаите защото има и стай за двама който са спални и тях ги пазя за семейните.Благодаря Ви предварително!

geryv

Заявка за участие и от мен - 2 места, за мен и за колегата TISHO, една нощувка за събота вечер 30-ти юни  :)

niki65

Niki за 2(аз и жена ми) за 30.06 една нощувка
ИСК "Гейзер" мл.с-т Николов

НакатаGSM

Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

morski

С жената.След големи кандърми и умерен риск,се съгласи да дойде.

НакатаGSM

Ееее, браво ще сте в екип, много се радвам! ;)
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

ngemedjiev

Аз ще дойда със стария на Антон - редник Диан Георгиев Стоев, пардон - понастоящем полицай първа степен Диан Георгиев Стоев от с. Пирне, община Айтос, служил на Трета застава "Моряне", Малкотърновско.
С много, ама много кандърми, тази вечер разгеле се съгласи да дойде.
Всъщност успях да го накарам да дойде с ключовото име Вергил Ваклинов. Млъкна, замисли се и след минута се съгласи. Граничар ... :)

jivko-slavov

мл. с-т Желязков - СЗ

Ивайло Христов

За съжаление тази година аз няма да мога да присъствам на срещата в Доспат, но от мое име Norr ще сложи по едно цвете пред паметниците на Вергил и Дончо.
Пожелавам на всички приятно изкарване! Фотографите, дръжте фронта!
От браздата започва Родината!

Norr

Иво, ще изпълня задачата и ще докладвам  ;D.

Росен Давчев

Живко Славов,ще пътувам с теб тогава.Слагай ме в сметките от петък още в колата ти.Пускам си ден в понеделник тогава,нали?

доктора

Ники лека корекция,5 човека знаеш ни кои сме аз жената децата и зетя + още двама майка и дъщеря/кумицата/ та значи общо седем от 29.06. .
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Niki_vd

Докторе нема си работа да пишеш,че кумицата и щерка и ще идват сами и половината семейни почнаха да си поправят идванията,заявяват се соло ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823