Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

5 ГЗ "Хала", с. Гега, 3 ГО Петрич

Започната от Бойко Иванов, 02.03.2010 г., 10:25 ч.

« назад - напред »

Бойко Иванов

Здравейте,има ли някой служил на тази застава.Аз бях там 87-89г?
Командери ми бяха Петачки ,след това Барбутов,а старшина Джаджев.

ivo penkov

Здравей.По мое време /89-91/ г. Петачки беше командир на кучкарите в Петрич , Джаджев беше началник на секретна секция ,а Барбутов нищо не ми говори. Аз бях на Преспа-Лехово след това на Чавдар-Кулата.

кльони

Само да уточня,
Петачки после стана началник щаб ,после зам.началник на РГС-Петрич.Сега е пенсионер(ОР)
Месец Февруари 1993г. по време на граничен наряд  (на пикета на с.Долна Крушица), ефр.Сотиров от Петрич  застрелва
младшия на наряда, с един патрон в челото(вътре в самия пикет ) .Както обикновено винаги има виновен- командира на заставата.Така п.п-к Барбутов беше уволнен .
под.56440.Петрич.м.93г.-сеп.94г.7ГЗ-Богатир-с.Габрене;14ГЗ-Кулата;98г.-09г.РГС-Петрич

todor aleksandrov

ходил съм там на работна група като новобранци.през 1999година ве4е набе6е деиства6та застава, за съжаление

Дулев

Бях ЗКПЧ там три месеца - в края на 1989 г., после ме преместиха на Лопово.

Велин Андреев

здравеите и от мен барбутов  ми беще  зам  командир на конгуро 1979г-1981г глем пич

hristo hristov

здравейте и на мен барбутов ми беше зам командир на конгуро там  съм служил  75  - 77г.   човек с  широка душа.   народен човек.  достоен офицер.  поздави .

бойко младенов

ХРИСТОВ ако имаш снимки качи ги да видиме некой момчета от нашето време ПОЗДРАВИ мл-ст МЛАДЕНОВ

Веселин Миндов

Здравейте и от "Богатир";7-ма;с.Габрене;80-82г.

hristo hristov

младенов, влезни на темата за конгур , там имам снимки. поздрави,желая ти  много здраве и късмет.

Витяхов Тихомир

86-88 имаше един старши лейтенант Коричков и мл.с-нт Мирослав Николов от Елин Пелин.

edodov

Дулев, помня те школник такъв. Уволни се с нашите стари. Един такъв усмихнат и добричък. Спомняш ли си за нас : Емо, Бизона, Калинката, Дино, Бальовеца (готвача)? Фанта Катани списва тук там по темите.

valeriangelov2

Аз съм служил на тази застава през 1972 до 1974. Тогава тя беше трета-ОБСТРЕЛ

красимир_ванков

Венко Владимиров Коричков е офицер от моя випуск , родом от село Катунци , понаспоящем  хижар нейде из Пирина , пич си беше , и такъв си остана до край.....луд за връзване , ехххххх , малденци  , шо незнаетье за них ..... офицер..... ма лудак .... 
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Доци

Изчезна ми отговора към колегата Бойко Младенов. Ще го напиша пак. Приятелю, Христов от Конгуро ти отговори много точно, прочети го пак. И аз и колегата Христов имаме снимки във форума. Ще ти изпратя още, но покажи се и ти. Ние не знаем с кого си обменяме бойния опит. В един отряд сме били.

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510190
Total Topics: 1915
Most Online Today: 210
Most Online Ever: 8646