Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

24-25 май 2012 година, някъде по гръцката граница!

Започната от Илия Папазов, 25.05.2012 г., 21:59 ч.

« назад - напред »

ilia2003

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

ilia2003

И в момента, границата около Пловдивци е надежно прикрита и маркирана! :P :-X
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

vigi

Цитат на: ilia2003 - 12.08.2013 г., 17:45 ч.
Цитат на: майор ТЕНЕВ - 11.08.2013 г., 21:59 ч.
Илия, няма ли да пуснеш някое кадро?

Ми то, няма нищо интересно :-[ Пирамидите са ни смачкани, нямаме буки с кости :-[ :-[ Нямаме също и Владово дере, ни Балдъзени поляни :-[ :-[ :-[ А от моето скромно пребиваване в този форум разбрах, че в района на заставата нямаш ли поне едно от горе изброените "достойнства", не си служил граничар :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Бачо, бегай до Съдилището и пущи по едно фото!  ;D ;D ;D
Да градим България!
Да обичаме родния край!
Да отстояваме свещените граници!

петков

Цитат на: ilia2003 - 22.05.2016 г., 12:27 ч.
И в момента, границата около Пловдивци е надежно прикрита и маркирана! :P :-X
И един Кушленски кадър в момента е там. В имота си!  ;) :P
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

цапар

Бачо Илия,  бре, що нит едно от фотата ти не ми се отварят? И в други теми е така, ама там четох за сривове, а тук? На Нешо снимките и се видят, и са ок :(
Child in Time

velko

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

красимир_ванков

Вижте колко е отегчена , писна'ло и е вече от чакане на серввитьор.... меки крушки , буркан мед и кашонче водка , може би ? Както в " Особености на руския лов "
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

ilia2003

Цитат на: цапар - 22.05.2016 г., 15:15 ч.
Бачо Илия,  бре, що нит едно от фотата ти не ми се отварят? И в други теми е така, ама там четох за сривове, а тук? На Нешо снимките и се видят, и са ок :(

Направиха външният сървър платен и се скапа работата >:( :-[

https://goo.gl/photos/TfGydTrScAAZ9swo7

https://www.facebook.com/iliapapazov/media_set?set=a.381505111907941.84817.100001453661949&type=3

stely1971

Цитат на: ilia2003 - 22.05.2016 г., 19:38 ч.
Цитат на: цапар - 22.05.2016 г., 15:15 ч.

Направиха външният сървър платен и се скапа работата >:( :-[

https://goo.gl/photos/TfGydTrScAAZ9swo7

Прекрасни фотографии!!!!!!!! Поздрави на двама ви и на вашите половинки ;)  :) :) !!!!!

цапар

Голямо, огромно Благодаря, Илия. И на Валдеса...
Омайни са снимките... връщат спомени всякакви... и гроба на таз необуздана фурия Ванката Боричев... Тези, от коритото на реката ще си ги копна, водата на язовира ще скрие тази красота и спомените, свързани с бързейте, скалите, вировете, Синия...
Очи ми пълни със сълзи, уста ми с люта отрова...
На Валдеса юнакът ме ободри - така спокоен горе на площадката на вишката, гаче ли се е подпрял на входа на къщата. Достоен!
Child in Time

ilia2003

4 години по късно!

По мотиви на Ивайло Христов!

стомов

Утре заминавам за Могилица, Арда и ще бъда там в този район около една седмица :)

цапар

Бачо Илия,
не намерих в този раздел тема за заставата ни в Пловдивци и затова продължавам в тази :) :
31 юли, на брега на морето, Черното, южно от Приморско във вилаета на ММЦ /международен младежки център/ осъществихме сърдечна слънчево подгрята среща, е - и на по бира ;) с граничарите и първи братовчеди Стоян и Райчо Дайлийски от с. Радиново, Пловдивско :)
Стоян дойде с ордата на л-т Иван Боричев през Януари 77-ма г. на заставата и през февруари слезе в школата за КО 8) /нема шес-пет/.... Завърна се през юли и бе един от любимците на Боря. Пък и на мене:  :o щото на успоредката и на лоста се връткаше така, че ме пОтеше да му опонирам!!! Ама в РГ немаше начин - на кирката и на лопатата немаше кой да ме бие :) :) :) селското си е селско!
Вече след увото ми Стоян през 78-ма, на път за полагаем ДО, заебава торба с мънинко ракетки и разни други изделия с ОО/общоопасен/ характер и докат мине по етапните пътеки в ГО :-\ , торбичката , естествено, привлича осторожието на местни граждани, които я предават в РУ на МВР... после чата - пата и Стоянката с конвой от Радиново подир 2 дни е върнат в онова, изолираното помещение ::) Требето го прай на 2 стинки и насаме, и пред строя и едната му лентичка на мл. с-та Дайлийски изфирясва завинаги, подир което се озовава на 5-та Смолянска ГЗ,  :o дето още на първото задействане по Панамски съкръщава времето на ПГ наполовина и.... е подхвърлен да "покорява" нормативите и на 7-ма.  :( Там престоява цели 5 дни :-\ и е върнат обратно на 5-та с "Благодаря" от КГЗ на 7-ма ;D ;D ;D.
Р-к Райчо Рангелов Дайлийски муй първи братовчед!!!
Израсъл и откърмен в западните покрайнини на Пловдив грАда!
От бате си Стоян е чул за славната Граничарска Служба и когато през есента на 79-та се озовава в 4 ГО е горд, че ще продължи по стъпките на бате си 8)
:o Още в първите дни вездесъщият ЗКПЧ на 4 ГО полк. Милев, при опознавателната беседа чувайки отговор "Редник Дайлийски!" се изопва и настръхнало пита: - От де си бре?! - От Радиново Пловдивско!!! - Бе, ти  требе,... Къв тий оня хаймана Стоян?!!! - Ааааа! Само да не ми тръгнеш по неговия път!!!! >:( >:( >:(
Райчо е кльонист. Изпратен е на 16-та ГЗ Златоград. КГЗ е Стоянов, подир него Иван Иванов. Ст.ш-к е имало от Сандански, слаб, висок, не помни името му.... /възложих му задача да поразчепка спомените, архивите, да намери начин да надникне във вселената на форума...все още има даста ангажименти и компа му е малко встрани от ежедневието...ще се постарае...  :o то на Требето не успял заръката да изпълни >:( , та моята ли ??? - както всички ни, и наш Райчо успел да се провали в спазване на всичките разпоредби и в един предуволнението момент не могъл да удовлетвори със смислен отговор въпросът на полк. Милев: - Бе, аз казах ли ти?!!
Райчо не можа да се сети за друг граничар от Радиново, служил в Смолян подир него :(
..... Здраве да е.
Ей ни, на! /Стоян е в средата, Райчо е в синьо :)/
Child in Time

гринго

Вий си имате Дайлийски пък ние ( 10 гз Козлов)  си имаме Делийски художник реставратор и майтапчия знаменосец
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946
Total Topics: 1913