Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Изгубени снимки - молба към авторите им да бъдат качени отново

Започната от Ивайло Христов, 23.04.2012 г., 10:58 ч.

« назад - напред »

Ивайло Христов

Отварям тази тема с идеята, всеки който забележи липсващи снимки във форума да сигнализира тук.
За целта трябва да се качи връзка/линк към темата, където се намират те. За по-сигурно може да се изпрати и лично съобщение на автора им, защото не всички хора четат всичко във форума.
От браздата започва Родината!

нешо

"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

Ивайло Христов

Цитат на: efr_stanilov - 20.06.2012 г., 17:09 ч.
Понеже Нешо най-учтиво помоли да си прегледаме темите, в които сме качвали снимки, и ако те са изчезнали да ги възстановим ... то аз най-съвестно го сторих :)

Бива и другите да си погледнат назад в темите и да пооправят изгубеното.

Прав си, ама знам ли вече къде съм "закачвал снимки само с кламер"  във форума...
Другите (през imageshack.us) уж не са дали фира, макар и да не съм 100% сигурен.

През менюто > Покажи участието > Прикачени файлове май не могат да се видят тези, дето вече са дали фира. Или греша?

Ивайло Христов

Оказа се, че и снимки качени на http://imageshack.us/ са дали фира... Преди там не се изискваше регистрация, за да се качват снимки, но от извесно време не е така. И гледам, че някои от снимките качени там преди регистрацията са дали фира... Да ги вземат дяволите и тези... >:(

ranik56

Цитат на: ivailo_hr - 09.10.2012 г., 09:40 ч.
Оказа се, че и снимки качени на http://imageshack.us/ са дали фира... Преди там не се изискваше регистрация, за да се качват снимки, но от извесно време не е така. И гледам, че някои от снимките качени там преди регистрацията са дали фира... Да ги вземат дяволите и тези... >:(
Ползвам   снимки    само  от    папки   в  моя   компютър  -те  са    дублирани  и      на  флашки   .
Не  се  знае   на  кой  какво  ще   му "  щракне " в  главата    и   ,ако  се  скапе   комп..тогава  .... край  на    всичко   .   :)

Ивайло Христов

Аз снимките ги имам, но във форума някои са дали фира и сега ако взема да ги търся... Важните снимки във важните теми естествено ги знам къде са и ги проверявам периодично, но другите които са пръснати в най-различни теми, не мога да ги следя. Това означава да изчета наново форума от 2008 г. насам, защото не мога да ги погледна чрез функцията Профил информация > Покажи участието > Прикачени файлове... ;D ;D ;D  По този начин могат да се следят само снимките прикачени директно във форума (с кламери под мнението), но не и тези качени на външни сървъри.

Та затова молбата ми е, ако забележите снимки, които са изчезнали от форума да сигнализирате на техния автор, за да ги възстанови - тук или на лично съобщение.

нешо

На мен ли само не се отварят снимките на Бордер за Елидже? И ако са се изгубили, не може ли да се направи нещо по въпроса?   http://granichar.org/forum/index.php/topic,1605.msg25438.html#msg25438
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

valdesidva63

Цитат на: нешо - 20.10.2013 г., 15:56 ч.
На мен ли само не се отварят снимките на Бордер за Елидже. И ако са се изгубили не може ли да се направи нещо по въпроса?   http://granichar.org/forum/index.php/topic,1605.msg25438.html#msg25438

Тютю няма ги ???

Давчев 2

Вие си търсите снимките,а аз си търся служебо присъдените ми звезди,за прослужено време във форума ???.Така стоя като разжалван сержант.Липсват ми ЦЕЛИ 4 зведи :(.Ще продължа да се жалвам и на по-горни управленско-форумни дистанции. :)
с-т Давчев

uestli1

Цитат на: Давчев 2 - 20.10.2013 г., 18:01 ч.
Вие си търсите снимките,а аз си търся служебо присъдените ми звезди,за прослужено време във форума ???.Така стоя като разжалван сержант.Липсват ми ЦЕЛИ 4 зведи :(.Ще продължа да се жалвам и на по-горни управленско-форумни дистанции. :)
Да ти дам мойта да не си валат ;) ;) ;D

майор ТЕНЕВ

Звездите бяха на Росен Давчев. Давчев 2 е новобранец. Я да застъпва дневален!!!!! ;D

Давчев 2

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 20.10.2013 г., 19:54 ч.
Звездите бяха на Росен Давчев. Давчев 2 е новобранец. Я да застъпва дневален!!!!! ;D
Г-н майор,стъпвайки на Закона за наследството,наследниците на титуляра,наследяват както активите му,така и пасивите му.Ако съм знаел,че е могло да се регистрирам със старото ми(ник) име,то съм щял бил да го направя >:(.
Това е мнението ми и спирам да пиша в тази тема,зада не я "цапам" с моите въжделения :(.
с-т Давчев

Ивайло Христов

Започнах да възстановявам връзките към моите албуми в темите за националните срещи, защото след "метаморфозата" на Пикаса в Гугъл фото доста от тях са дали фира. Снимките, които са били закачени посредством http://imageshack.us са безвъзвратно невъзстановими, а дори и да ги пазя, то това са само голи снимки. А в този сайт бях качил предимно неща, върху които съм чертал (снимки или карти).
Та молбата ми е, ако някой забележи неработещи връзки към снимки или албуми да сигнализира на автора им, за да ги възстанови, ако е възможно.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266