Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Подготовка за срещата на 31 март - "Сарабурун 2011"

Започната от Ивайло Христов, 14.02.2010 г., 09:35 ч.

« назад - напред »

Росен Давчев

Здравейте  господа граничари,
искам с най-голямо задоволство да заявя и моето присъствие на 31 март.Аз ще си отида още утре на село-Вълче поле,уредих си от работата почивка за 3-те дни.Ще се кача и на Сараборун,ако ще се ходи до там.Искрено се надявам кметицата Галина да се е погрижила за почистването на паметника в селото,защото там сега се населява почти основно от цигани-дърворезачи.И ако се налага с мотика и кофа ще пооправя за 31-ви селския паметник на героите.Ще нося и Canon-а ми,за да документирам и аз.Ще се видим с участниците в уречения ден и час.
Айде и до скоро.
Поздрави,

Ивайло Христов

Последно предлагам да се чакаме в Малко градище в 9:30 ч., за да сме сигурни, че ще пристигнем навреме във Вълче поле.
От браздата започва Родината!

efr_stanilov

Цитат на: Росен Давчев - 29.03.2011 г., 18:36 ч.
... искам с най-голямо задоволство да заявя и моето присъствие на 31 март.Аз ще си отида още утре на село-Вълче поле,....
Абе, стига и само телето да заколиш,  ;) с друго не се преуморявай ... паметника и ние можем да почистим ...
Иво, не се кахъри, щом имаме внедрен вече човек, то той ще ги задържа с лични муниции, поне докато прехвърлим баира.
Майтап си правя - хубави е да сме навреме, за това се чакаме от 9.30 до 9.55 на Малко градище. Ако някой се е загубил, да звъни, ще има прикриваща група по пътя. Идващите от към София, Пловдив, да не се направят на тежкари и да повярват на бойковата "единствена законна магистрала, с акт за експлоатация" - да си държат стария път Харманли - Любимец и влизайки в Любимец, веднага в дясно, по табелите за Ивайловград - минават през ж.п. линията - с. Лозен и са в Малко градище. Ако срещнат много коли на телевизии, да не вземат да се гримират и парфюмират - споко, това са сеирджиите, които чакат да видят действията на силната бойкова ръка, която събаря незаконни бараки покрай язовира. Само дано се ограничат с тези във Ставридимитрово, щото ако решат да подкарат и малководенските, то отиде спането на закрито, стягайте палатките ...

Jordan

Времето го дават да бъде добро. Приятно прекарване на събирането! :)

Божидар Банков

Здравейте приятели, съжалявам , че няма да мога да присъствам за това ви пожелавам приятно изкарване на мероприятието

velko

Цитат на: ivailo_hr - 30.03.2011 г., 13:39 ч.
Ето и материала за тържеството на 31 март в агенция "Фокус": http://www.focus-news.net/?id=n1508590
Пак са ми споменали името, въпреки изричните указания, че е от името на "Граничарите на България". >:(
Иво, поздравления за статията!
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

chekur/Барбов/

Много ми се искаше да дойда,ама не мога-а бе много ме е яд.Ще поддържам огъня от къщи-понеже не знам кога ще е веселата част ще се нарежа и трите вечери.На вас -приятно изкарване,ще чакам снимки ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Niki_vd

Приятели време не остана,лягам за 2-3 часа и към 3 след полунощ тръгвам.Аз май ще пътувам от най далече.Колата е заредена,бутилките кротко спят в багажника,рибата за чорбата почива.....Какво ли липсва????
Е как какво,хубавата компания разбира се.Барбов искрено съжалявам за твоето и на други приятели отсъствието но ей го каде е Доспатската среща има няма 3 месеца:))

anton

Не се косете ще ви споменем в наздравиците. ;D

НакатаGSM

Аз ще бъда с вас приятели,но за съжаление само мислено.Понеже се случи нещастие в семейството ни този месец, обстоятелствата не ми лозволяват да съм на живо с вас.Поднесете цветята на загиналите граничари и от мен,а аз ще им запаля една свещица в кварталната църква утре, преди да отида на работа.
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Ивайло Христов

По молба на колегата ik публикувам възпоменателния адрес, който утре кмета на Община Любимец следва да  изчете от името на нашия съфорумец - депутата Иво Димов. Утре той е зает с комисии и пленарно заседание в НС и не може да присъства лично на честването, за което се извинява.
От браздата започва Родината!

Rishko

моля ви някой да каже каква е организацията за спане и храна, защото не ми е разрешено да ям определени неща (а те са много) от докторите.
не си правя майтап, моля хората занимаващи се с тази организация да ми пратят инфо по-скоро.
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

anton

Цитат на: Rishko - 30.03.2011 г., 21:48 ч.
моля ви някой да каже каква е организацията за спане и храна, защото не ми е разрешено да ям определени неща (а те са много) от докторите.
не си правя майтап, моля хората занимаващи се с тази организация да ми пратят инфо по-скоро.

Адаш, риба можеш ли да хапваш.

Niki_vd

Цитат на: Rishko - 30.03.2011 г., 21:48 ч.
По добре кажи какво ти е позволено да ядеш,така ще е по лесно да се ориентираме.

Rishko

в началото на година бях в болницата за хепатит А. та съответно са ми забранени свинско, пържено, консервирано, алкохол, кафе и какаови, животински мазнини, яйца, гъби и т.н.
позволени храни са млечните продукти, телешко и пилешко но само ако са варени или на скара, не на тиган (има запържване). пресни плодове и зеленчуци без ограничения, захар и сладка, мармалади и подобни. а бе горе долу картинката такава. царска диета.
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292
Most Online Ever: 8646