Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата Сарабурун 2012 г.

Започната от anton, 29.03.2012 г., 22:41 ч.

« назад - напред »

stely1971

Ето че ми остана време да кача и аз немалко снимки от деветата среща на форума..... Извинявам се за закъснението, но ми се наложи за 8-9 дни да обиколя България от изток на запад и от север на юг само три пъти....  и не съжалявам за това, особено за емоциите по време на срещата в Ивайловград и честването на годишнината във Вълче поле и на Сарабурун! За втори път присъствам на национална среща, но и миналата година и сега доста време след това се чувствам по друг начин - главата ми е само там.... :) С мен бяха моят приятел Диян и малкият ми син Йордан - и двамата бяха завладяни от граничарската идея - особено Данчо - още говори за похода до Сарабурун, както и за впечатленията му за някои от членовете на форума /като Жицата :D, Илия, Доктора, Румен - Супер мистер, Ники, бай Герги Нанков, бай Петко, Валдеса и много други/ - очарован е от това, че познава такива хора!!!!

Ето и линк към албума в  Picasa: https://picasaweb.google.com/108002644522708245372/_300301042012

ПЛАМЕН 68(Феникса)

СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

Ивайло Христов

По-добре късно, отколкото никога!

Така почувствах срещата аз: https://goo.gl/photos/PqdxGeB3GfPSwbVa9
От браздата започва Родината!

Ивайло Христов

Това е вишката на гръцкия пост на Тастепе.
От браздата започва Родината!

роджери2

Най-накрая ми остана време за снимките. 

Вълче поле - Сараборун - Ивайловград

НакатаGSM

Цитат на: роджери2 - 03.05.2012 г., 13:15 ч.
Най накрая ми остана време за снимките.
И снимките, но и видеото с хорото, и зарята са страхотни. Браво Роджери!                                                                                                                                                                       
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Росен Давчев

Здравейте колеги,поствам един отзив във вестник,излищат на територията на област Хасково-Марица.На снимките,които са със супер яко затъмнено "качество",няма наши представители.Така че да се чете само написаното.

chekur/Барбов/

Нашите представители са написани по паметниците Роска,това е достатъчно!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Росен Давчев

Да,Видоле,те са ни оставили заветът и повелите с него.

Статистика

Members
Total Members: 4690
Latest: Виктор Ненков
New This Month: 2
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 508011
Total Topics: 1906
Most Online Today: 724
Most Online Ever: 819