Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

''Спортните Скандали'' във Форума

Започната от hala_peta, 15.02.2012 г., 08:24 ч.

« назад - напред »

gorog

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

gorog

Леле мале! :o
ЦСКА победили Берое на водна топка!
А ще почнат ли скоро и футбол да практикуват?
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

gorog

Добър ден, дами и господа!

Горд съм с ЦСКА и най вече с Христо Янев! Това момче, днес, показа, че е най добрия треньор в България! Напипа слабото място на отборчето на....вие си знаете! И кое им е слабото място? Слаби нерви, високомерни, самовлюбени, а в играта, елементарни! Еднообразие, което и дядо Гюро ще ги разгадае!
Днес направих-а и вчера, няколко неправилни предвиждания, което рядко ми се случва!
Не очаквах, ча Янев, е толкова добър стратег! Грешка! Ицо ви скъса нервите! А това е най слабото място на отборчето от Под уене!
По време на мача, с изключение когато рогатото мечкадарче направи скандала, не бях у дома! Жена ми се обади, че има нужда от помощ и се прибрах! Както се казва в Библейската притча "не ме въвеждай в изкушение...!" Но "сърце юнашко не трае" и видях простотията на синьодрешковците и на музиканта Гюдженче! По нашенско Гюдженче е тазгодишен заек! И отново, беж от дома, за да не бъда свидетел на уйдурмата, която за съжаление на синкаквите не се получи! 5 мин след като трябваше да свърши мача, приятел ми каза, че зайченцо в жълто дало продъжение на мача от 13 мин! Прибрах се веднага за да бъда свител на подготвения бой над ЦСКА! Но за тяхно съжаление не се получи! Както пееше някога Милена " неам нерви, неам нерви!"!
Да ви е честито! И много поздрави на доня Пахеро!

Само ЦСКА!

https://www.dnes.bg/a/9-sport/699164-sadiite-spestiha-cherven-karton-na-mechkata-sled-yako-mele

uestli1

Цитат на: gorog - 08.11.2025 г., 18:45 ч.Ники, не така грубо! ....
Няма не така! :) Бий,бий,бий по рогата сините приятелки! ;D

https://www.gol.bg/a/113-cska/435784-tsska-biy-biy-biy

gorog

Цитат на: uestli1 - 08.11.2025 г., 18:59 ч.
Цитат на: gorog - 08.11.2025 г., 18:45 ч.Ники, не така грубо! ....
Няма не така! :) Бий,бий,бий по рогата сините приятелки! ;D

https://www.gol.bg/a/113-cska/435784-tsska-biy-biy-biy

Пак си зъл!
Те горките не са клети, те просто са проклети/прокълнати!
Господ не прощава, Той наказва!
Айде лека, че Морфеус ме чака!
"Аз чакам, чакам вече"  век и свиря тоз сигнал, на свирката, която си ми дал!

gorog

гущер

Все трябва нещо да се направи,не знам защо не се вземат драстични мерки  :-\

gorog

gorog

uestli1

Седма поредна победа като и на смърфовете им свалихме капите снощи! :)  По пет на нож!  ;D  САМО ЦСКА!

gorog

Цитат на: uestli1 - 04.12.2025 г., 08:53 ч.Седма поредна победа като и на смърфовете им свалихме капите снощи! :)  По пет на нож!  ;D  САМО ЦСКА!

"Още от дете, запали моето сърце!"

uestli1

Цитат на: gorog - 04.12.2025 г., 08:56 ч.
Цитат на: uestli1 - 04.12.2025 г., 08:53 ч.Седма поредна победа като и на смърфовете им свалихме капите снощи! :)  По пет на нож!  ;D  САМО ЦСКА!

;D 

gorog

Цитат на: uestli1 - 04.12.2025 г., 09:09 ч.
Цитат на: gorog - 04.12.2025 г., 08:56 ч.

;D 

ЦСКА! ЦСКА! ЦСКА!

А за кухорогите, любимият им поздрав- ЗИГ ХАЙЛ!

gorog

Вратар-пантера отчая Левски и бял кошмар застигна "сините"! Спортал бг

И само синя тишинааааа!

"Експериментален Левски се провали срещу Славия" Гонг- на кривата ракета Космоса и пречи!

Гръм в рая! Славия отупа Левски на "Александър Шаламанов"!-Топспорт

"Днес Славия преподаваше, Левски си записваше. Ратко преподаваше, Веласкес пишеше." Венци Стефанов!

Маминкооо, посрали сме се!

Статистика

Members
Total Members: 4691
Latest: AAngelov
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 508209
Total Topics: 1906
Most Online Today: 161
Most Online Ever: 1474