Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Подготовка за срещата на Сарабурун 31 март 2012г.

Започната от Niki_vd, 03.01.2012 г., 14:13 ч.

« назад - напред »

velko

BMinchev, ще се радвам да се срещнем във Вълче поле.
Ники е ювелирен организатор - не пропуска и най-малките детайли .
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Цочо Цочев

Живи и здрави и мен ме пишете двама души за срешата на 31.03 и 01.04

Rishko

Въпросчета по организацията:
1. със или без жените ще бъдем?
2. освен почистването и другите подобни работни мероприятия, ще правим ли нещо друго?
3. имаше нещо като организационен комитет (споменат на миналото честване), но след изборите и други подобни, има ли някой който да остана в него или самостоятелно си организираме нещата?
4. и всеки път ники е подготвил всичко, няма ли тази година да подготвим и останалите?? ако има да се пазаруват бои или някакви други материали за работната група е хубаво да се каже какво е нужно и да се разпредели между желаещите кой какво ще поеме като отговорност.

за сега толкова са ми въпросите. аз съм там. щом ники казва в четвъртък, значи и аз съм в четвъртък.
за бройка малко по-късно ще уточня.

лично от моя страна като подготовка, се опитвам да си намеря бойни дрехи (както бяха по наше време с текстилните тиранти). на този етап малко съм ударил на камък, но ако някой може да помогне с каквото му е възможно, да се обажда. за сега проблем са ми широкия колан с тирантите и шапката. риза, шуба и гащи се намират по сергиите за военни дрехи. няма да откажа и ..... тия чорапчета за нашивките..... как им беше наименованието не се сещам. но тях мога да ги дам по поръчка да ми ги ушият някъде.

Валдес по твоя въпрос и по него съм ударил на камък.
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

ПЛАМЕН 68(Феникса)

СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

kalin_n

Цитат на: Niki_vd - 03.01.2012 г., 17:44 ч.
Цитат на: ivailo_hr - 03.01.2012 г., 16:26 ч.
Аз ще дойда, но засега не знам кога. Ще ми се да е в петък, но ще се съгласувам с другия от постоянното присъствие, защото двамата имаме и една друга задача в района на ГЗ "Асен Илиев". ;)
Аз затова ще ида в четвъртък защото от Видин до Ивайловград са 600 км,някаде около обяд ще съм там.В петък сутринта да можем да отидем до паметника,да монтираме звездата,да се боядиса оградата,да се измете и нагласи като за тържество.Ако отида в петък няма да ми стигне времето.Точно затова искам да знам бройките по дни за да се разпредели работата и да знам как да подходя към резервацийте.

Привет на всички! Аз все още не съм сигурен, тъй като 31-ви е последния срок за подаване на годишните данъчни декларации, а това ни е семейния бизнес.  За улеснение на Ники тук ще изпиша джи ес ема на ивайлвградчанина и бивш граничар Димитър Пурнаров /образът - барабанист и певец, когото доведох последния път/ - 0893385171. Може да бъде полезен във всичко!
с-т Найденов

efr_stanilov

Порошеният път от миналата година, когато се караше почти през нивите, вече е оправен. До Дъбовец си е "скоростен", за тамошните условия ;)

Ивайло Христов

Как ви се струва идеята да поканим близките на Григор Манчев?
Ако сте съгласни, може Антон да ги покани от името на форума.
От браздата започва Родината!

майор ТЕНЕВ

Цитат на: ivailo_hr - 09.02.2012 г., 11:29 ч.
Как ви се струва идеята да поканим близките на Григор Манчев?
Ако сте съгласни, може Антон да ги покани от името на форума.
Добре ще е, но виж от някоя телевизия дали няма да дойдат и да го отразят.Пробвай със СКАТ, удари ги по българщината, патриотизма.

morski

Миналата година за Доспат пробвах със "СКАТ",сега ще опитам пак.В София също имат централен офис.Може и там да се опита.

morski

Обаждах се и на "ВТК".Ген.Стефан Ангелов говори с баш началника им,но без резултат.Искаха да поемем командировъчните на екипа и т.н.

Jordan

Или по-сериозна телевизия, или нищо. По-добре без палячовци. Така мисля аз...

bojidar

Цитат на: Niki_vd - 09.02.2012 г., 13:47 ч.
Цитат на: Jordan - 09.02.2012 г., 13:27 ч.
Или по-сериозна телевизия, или нищо. По-добре без палячовци. Така мисля аз...
+1     Но нито една от сериозните ТВ не ги интересува какво правим ние.Имам позната в БТВ и то на добра позиция но ми отказа за Доспат лятото,нямали интерес защото не било НОВИНА.
Освен да поканим Бойко Борисов да пререже лентичка, та дано им стане НОВИНА.

Ивайло Христов

Първо, нито един от управляващите (или политиците като цяло) не ми е притрябвал да реже лента на ремонтиран от нас паметник. В момента в който ми цъфне някой такъв, с цел да яхне гребена на вълната, аз си тегля един азимут на око и се хаквам в гори тилилейски, а като отмине данданията, се връщам да оставя едно цвете без камери и прожектори.
Второ, журналистите гонят само сензацията, говорят модно, но некомпетентно. Не желая да си имам вземене даване с тях, защото в момента в който ми зададат въпрос от рода на "Кога ще стартира ремонтът на...?", аз ще съм се хванал за кобура. На български се казва "Кога ще започне ремонтът на...?" Това е само дребна илюстрация, защо не мога да понасям голяма част от сегашните журналя.

Ако се вземе решение за активно търсене на контакт с медиите, добре но без мен. На мен желанието ми стига, колкото да пусна материал до Агенция "Фокус".
От браздата започва Родината!

chekur/Барбов/

Подкрепям и Иво и Халата и Ники и другите-хич не ни трябват ни ТВ, ни журналя ни официални лица-най много да пия две ракии и да поцепя някой в гъзягата >:(Айде холан,да си гледат там кьор софрите,ние се оправяме без тях-който иска като редови да заповяда,и ракийка имаме ,и сланинка ще опечем и с приказка ще го нахраним!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

karata

Трябва да има,организацията ,за да се направи са необходими пари и хора,които да я направят,моля Ники да публикува номера на банковата сметка,и който се чувства в душата си граничар,може да подпомогне това начинание

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509624
Total Topics: 1911
Most Online Today: 124
Most Online Ever: 6823