Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Срив на системата!

Започната от Админ, 24.12.2011 г., 11:51 ч.

« назад - напред »

mihov

Цитат на: Админ - 24.12.2011 г., 11:51 ч.
Колеги,
В резултат системен ъпдейт на форумната платформа, поради технически причини, се получи срив на системата вчера 23.12.2011 между 15:00 - 23:00 ч.
Здравейте г-н Администратор,

Искам да се извиня, че вдигам тази тема но прецених, че няма нужда от друга.

Като нов в този форум искам да декларирам, че разполагам с технически умения да работа с SMF (структура на файловете и базата данни) и мога до указвам техническа подкрепа при нужда.

// Аз съм 1 от 4-та администратори на Joomla! България и технически подърпвам и нашият SMF.

Поздрави: редник Михаил Михов
водач на СК Дизан

uestli1

Колеги, два пъти бях ,,изхвърлен,,от сайта и не мога да влезна.Показва  error .Сега ,,захапа,,И при Вас ли е така?

майор ТЕНЕВ

Цитат на: uestli1 - 20.02.2015 г., 18:05 ч.
Колеги, два пъти бях ,,изхвърлен,,от сайта и не мога да влезна.Показва  error .Сега ,,захапа,,И при Вас ли е така?
И при мен, преди половин час.

йордан димитров

И при мен е така неще да зарежда,ама мислех че е от нета.
Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

dobrev621

GSM-0887655071

uestli1

Не е по темата ама ме цапароса пущината (вируса)  >:( Навсякъде в сайта (постове ,вход,регистрация ,отговор и др.) ми излизат реклами.Трябва вероятно преинсталиране.Мамка му. >:(

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Служебния комп е така,но като се отваря с Хрома,с Експлорера нямам проблеми.С хрома излизат вируси на всеки отворен сайт.

uestli1

На Мозила  съм.Досега не съм имал проблеми.NOD 32 -6 яко ги прихващаше.Но тоя път ме издъни. :(

valdesidva63

Цитат на: uestli1 - 22.03.2015 г., 23:24 ч.
На Мозила  съм.Досега не съм имал проблеми.NOD 32 -6 яко ги прихващаше.Но тоя път ме издъни. :(

Който гледа ХХL. ;) ;D ;D ;D

stely1971

Ники, опитай да деинсталираш Мозила-та, като изтриеш и всичко което върви с нея...... Аз също я ползвам отдавна и преди около година ме бяха нападнали едни реклами навсякъде - не мога да се отърва ...... Обаче Мозила-та напоследък се дъни - и аз и жена ми ползваме интернет банкиране на различни банки и при едно обновяване на Мозила-та стана голям проблем с преводите по интернет.... Та и от двете банки ни посъветваха да минем на Експлоърър и сега си караме на Мозила-та, но за банкирането ползваме другия браузър...... Иначе чак ме хвана яд, че точно моя пост са замърсили тези гадини......... :) ;) :) Поздрави!!!

uestli1

Цитат на: valdesidva63 - 22.03.2015 г., 23:29 ч.
Цитат на: uestli1 - 22.03.2015 г., 23:24 ч.

Който гледа ХХL. ;) ;D ;D ;D
Tи гледай с RU-то да не го объркаш.Че там и преинсталиране не помага. :P :P :P ;D

Цитат на: stely1971 - 22.03.2015 г., 23:33 ч.
Ники, опитай да деинсталираш Мозила-та, като изтриеш и всичко което върви с нея...... Аз също я ползвам отдавна и преди около година ме бяха нападнали едни реклами навсякъде - не мога да се отърва ...... Обаче Мозила-та напоследък се дъни - и аз и жена ми ползваме интернет банкиране на различни банки и при едно обновяване на Мозила-та стана голям проблем с преводите по интернет.... Та и от двете банки ни посъветваха да минем на Експлоърър и сега си караме на Мозила-та, но за банкирането ползваме другия браузър...... Иначе чак ме хвана яд, че точно моя пост са замърсили тези гадини......... :) ;) :) Поздрави!!!
Благодаря ти Стели! Ще опитам.Поздрави.

stely1971

стателов

Ники, миналата година имах същия проблем на два пъти. Пробва да изтриеш "бисквитките" от браузъра. Но трябва да намериш тези които "пускат" тази реклама. С изтриване и инсталиране на ново на същия браузър няма да постигнеш нищо. Пробвал съм.

майор ТЕНЕВ

Аз  ги чистех по-рано редовно, бяха видими.
Но от миналата година, едни 'майстори' ровичкаха не ги откривам.
Периодично С диска си повишава обема и след време го намаля. И тогава започва да ми иска вход в разните форуми и тракери. Май се чисти сам. :-\

zmiori

Преди няколко месеца нали и аз бях така, нали помните. Нямаше оправия бисквитки, крайшничета, филийки. Запалих голямата бърсалка /прейнсталация на всичко и пак сме на хорото/.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 170
Most Online Ever: 8646