Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Срив на системата!

Започната от Админ, 24.12.2011 г., 11:51 ч.

« назад - напред »

uestli1

Не е за срив на системата ,но го споделям тук. Пиша отговор и решавам да го публикувам.Но друг потребител ме е изпреварил.По рано изписваше ,,Внимание ,друг потребител .....и т.н,,Сега това го няма,а пише ,,ново,, без изпреварващия текст на потребителя.Става кофти, щот така. :) При Вас така ли е?

Неев

На мен ми изписва  --един нов отговор- нещо таквоз беше.
и от долу ги показва публикацийте
Из мисля че има някаква промяна май.
Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

майор ТЕНЕВ

Цитат на: uestli1 - 14.04.2017 г., 11:16 ч.
Не е за срив на системата ,но го споделям тук. Пиша отговор и решавам да го публикувам.Но друг потребител ме е изпреварил.По рано изписваше ,,Внимание ,друг потребител .....и т.н,,Сега това го няма,а пише ,,ново,, без изпреварващия текст на потребителя.Става кофти, щот така. :) При Вас така ли е?
Не е.
Изписва един/два/....нови отговора, даже те се четат, после си следва моят.

фишерски

Тенка не зная на какво се дължи но преди няколко дни изпратих събознования по случай кончината на полк.Др.Иванов и като го завърших изчезна Днес отново имах подобен случай .
Нямам претенции защото такива ми са техн.възможности .

Rishko

Цитат на: фишерски - 14.04.2017 г., 16:25 ч.
Тенка не зная на какво се дължи но преди няколко дни изпратих събознования по случай кончината на полк.Др.Иванов и като го завърших изчезна Днес отново имах подобен случай .
Нямам претенции защото такива ми са техн.възможности .

Явно проблема е в срив на задклавиатурната система.  ;)

СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

stanyanev

Здравейте приятели !
Не зная при вас как е , но при мен от тази вечер се появи следният проблем :
С. Янев

chekur/Барбов/

И при мен стават такива работи и не само с граничар :o
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

stanyanev

Със същият браузер, в други сайтове няма проблеми.
Ето сега работи
С. Янев

цапар

Цитат на: stanyanev - 06.03.2018 г., 19:22 ч.
Здравейте приятели !
Не зная при вас как е , но при мен от тази вечер се появи следният проблем :
Аз съм с нет на флашка, като се случи да оставя компа за десетина мин в бездействие нетът ми автоматично се изключва и трябва да го стартирам с едно кликване връз иконката. Ако не го направя винаги ми излиза същият надпис за да се подсетя.
Child in Time

stanyanev

Значи, Skype върви , не е да не се използва нета , че да да се изключи, ама както и да е .
Със здраве !
С. Янев

ilia2003

Цитат на: stanyanev - 06.03.2018 г., 19:29 ч.
Значи, Skype върви , не е да не се използва нета , че да да се изключи, ама както и да е .
Със здраве !

Да, Станиславе, може Скайп да върви, но да не отваряш друго, казвали са ми, че използвал други протоколи..... Спирам, че сигурно написах някоя глупост, да не напиша още.. ;D
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

Цитат на: stanyanev - 06.03.2018 г., 19:29 ч.
Със здраве !
Здравей Стъни,
Предполагам, че проблемът е от хостинг - провайдъра - понякога и при мен се появява такова съобщение.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

йордан димитров

Как мога да си видя паролата за форума?Във форума влизам от таблет и телефон.Паролите съм ги запаметил още в началото и влизам без да пиша паролата.На таблета по някакъв начин съм направил нещо и немога да влизам щото ми иска парола,пък аз съм забравил каква е.Налучквах нещо няколко пъти но сега въобще нищо не става.
Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

anton

Данчо, пробвай със забравена парола, и я актуализирай на всички устройства.

йордан димитров

Благодаря,Тонка ще пробвам дано се получи!
Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 191