Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Срив на системата!

Започната от Админ, 24.12.2011 г., 11:51 ч.

« назад - напред »

velko

Наскоро имах подобен проблем - появи се след като смъкнах Youtube downloader.
Рекламите се появяваха само на Chrome.
Пробвах всякакви "бисквити и кексове" - накрая в един форум намерих решението - деинсталиране на Chrome  и инсталация наново. Направих го - проблемът се реши. Но когато рестартираш (по друг повод) компютър- - появиха се пак! Отстрани на някои от банерите, със ситен текс е изписано името на програмката, която ги зарежда. Затворих браузъра, намерих тази програмка я деинсталирах. Засега всичко е ОК.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

ranik56

Цитат на: uestli1 - 22.03.2015 г., 23:10 ч.
Не е по темата ама ме цапароса пущината (вируса)  >:( Навсякъде в сайта (постове ,вход,регистрация ,отговор и др.) ми излизат реклами.Трябва вероятно преинсталиране.Мамка му. >:(
Тази  реклама  ме  нападна  преди   два  месеца  .  Изнервяше  ме  .. тези  реклами  ми  пречеха  да    правя  каквото и  да е  ... Докато  не  се  появят  , не  можех да  правя   абсолютно  нищо  . Чаках по  2-3 мин .  докато  се  " Цвъкнат " споделих  с приятел , казах на  друг човек   за  този  проблем  ,дадоха  ми    съвети  ..но   нищо  не   се  промени . какво  ли  на  опитах  ...почти  бях се   съгласил   на Преинсталиране   .  Съвсем  случайно  преди  време   бях    сложил  на  Работният  си  плот   начална  Страница  Хомпейдж...  това  ме  върна  обратно    в Релсите   .  сега  не  ползвам   старият Браузър  ...  а , от  Хомпейдж  страницата    директно  през  Гугъл  влизам в Сайта  .  Няма  Реклами  ..няма   простотии  .  Беше  ...отврат ,  излизаха  даже  и   в коментарите  . 

стателов

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 23.03.2015 г., 09:54 ч.
Аз  ги чистех по-рано редовно, бяха видими.
Но от миналата година, едни 'майстори' ровичкаха не ги откривам.
Периодично С диска си повишава обема и след време го намаля. И тогава започва да ми иска вход в разните форуми и тракери. Май се чисти сам. :-\
Имах същият проблем. Миналата седмица за един ден два пъти го преинсталирах и не се оправя. На всяко стартиране на копмпа ми показва различно свободно място. А не е реално.
И на втория ден - форматиране на "С" и преинсталация. Сега ми идва да го целувам компа.

efr_stanilov

Цитат на: velko - 23.03.2015 г., 12:52 ч.
Наскоро имах подобен проблем - появи се след като смъкнах Youtube downloader.
Рекламите се появяваха само на Chrome.
Пробвах всякакви "бисквити и кексове" - накрая в един форум намерих решението - деинсталиране на Chrome  и инсталация наново. Направих го - проблемът се реши. Но когато рестартираш (по друг повод) компютър- - появиха се пак! Отстрани на някои от банерите, със ситен текс е изписано името на програмката, която ги зарежда. Затворих браузъра, намерих тази програмка я деинсталирах. Засега всичко е ОК.
Това е решението + ръчно(освен автоматичното) чистене на кешовете.
Никакво форматиране не трябва. И не е само за Хрома.
Проблема обаче идва от форума - само от тук ни налазват.

Админ

Във форума няма никакви рекламни банери.Никога до сега не съм имал подобен проблем.Ще разпитам подробно компетентните лица и ще мога да Ви дам точен отговор!!!

майор ТЕНЕВ

efr_stanilov

Е, айде сега ... експерти! ;)

Рекламни банери като няма, не значи, че в кода на форума няма прикачени и те да се прихващат към нас.

dobrev621

А бе и при мен излиза само една и съща реклама ама аз забърсвам и карам нататък. ;D
GSM-0887655071

Админ

Цитат на: efr_stanilov - 23.03.2015 г., 16:33 ч.
Е, айде сега ... експерти! ;)
Рекламни банери като няма, не значи, че в кода на форума няма прикачени и те да се прихващат към нас.
След тестване на форума и форумните настройки,мога най-отговорно да заявя,че проблема е извън granichar.org.
По скоро е вирус мултиплициран от някой приложения отваряни извън форума с рекламна цел.
Изпратих запитване до хостинг фирмата и форума ще бъде наблюдаван в следващите 24 часа за евентуален проблем.

майор ТЕНЕВ

Аз нямам проблем ни от Мозилата, ни от ИЕ. Не ща и да чувам за Хрома.

ilia2003

Инсталирайте си програма от рода на "AdBlock", която спира досадните реклами ;) Темата ще бъде разчистена, като последните постове отиват в http://granichar.org/forum/index.php/topic,4085.0.html
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

На 28 срещу 29.03.2017 ще се проведе технологично обновяване на хостинга, което се очаква да продължи около 5 часа. През това време Форумът ще бъде недостъпен.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

майор ТЕНЕВ

Понеже темата за модераторите е под карантина, пиша тук.

Не е активен бутона "Вмъкни цитат".
Не зная само при мен ли е или има и други.

цапар

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 04.04.2017 г., 06:53 ч.
Понеже темата за модераторите е под карантина, пиша тук.

Не е активен бутона "Вмъкни цитат".
Не зная само при мен ли е или има и други.
И на мен ми отказа вчера, а и онзи ден :(, днес не ми се е налагало да го ползвам :-\
Child in Time

Админ

Не е само при Вас. Ще проверя от къде идва проблема.

P.S.: Ако на някой му се налага да цитира различни изказвания, да го прави ръчно за сега, като копира желания текст и го постави между етикетите след натискане на бутон "Вмъкни цитат" от лентата с бутони над полето за текст в което пишете.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823