Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Срив на системата!

Започната от Админ, 24.12.2011 г., 11:51 ч.

« назад - напред »

Админ

Колеги,
В резултат системен ъпдейт на форумната платформа, поради технически причини, се получи срив на системата вчера 23.12.2011 между 15:00 - 23:00 ч.
Мненията и регистрациите в периода 17.12 - 23.12 бяха изгубени за което поднасям моите извинения!
Към момента е възстановена функционалността на форума.
Още веднъж съжалявам за създадените неудобства!

Ивайло Христов

Одеве се загледах и какво да видя...
На някои участници във форума над аватарите им излиза аватара на Илийката с Панамката...
Видях го при 3-4 души. Едва ли са си присвоили етикета на ракията, а сигурно става въпрос за някакъв дефект във форума.
От браздата започва Родината!

jivko-slavov

Ще се появят ли данните от аватарите че и аз се обърках , някои имат информацията други нямат ..... Пак се задава нещо голямо .
мл. с-т Желязков - СЗ

valdesidva63

Цитат на: ivailo_hr - 06.01.2012 г., 15:48 ч.
Одеве се загледах и какво да видя...
На някои участници във форума над аватарите им излиза аватара на Илийката с Панамката...
Видях го при 3-4 души. Едва ли са си присвоили етикета на ракията, а сигурно става въпрос за някакъв дефект във форума.

Днес е Богоявление и господ е решил че Панамци са най заслужили и затова им мултиплицира аватарите. ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

valdesidva63

Ето че пак същия проблем се появи. Някой може ли да каже от какво става така и ще може ли да се оправи

Barko

Цитат на: valdesidva63 - 13.08.2012 г., 15:22 ч.

Ето че пак същия проблем се появи. Някой може ли да каже от какво става така и ще може ли да се оправи
[/quote
Валка , обясни с 2-3 думи точно какво се получава при теб или при други потребители.
Аз днес съм почти целия ден във форума и не наблюдавам никакви проблеми.
Ако получим малко повече информация , ще се опитаме да анализираме срива и да си помогнем.

valdesidva63

Цитат на: Barko - 13.08.2012 г., 15:38 ч.
Цитат на: valdesidva63 - 13.08.2012 г., 15:22 ч.

[/quote
Валка , обясни с 2-3 думи точно какво се получава при теб или при други потребители.
Аз днес съм почти целия ден във форума и не наблюдавам никакви проблеми.
Ако получим малко повече информация , ще се опитаме да анализираме срива и да си помогнем.

Ето Барко виж

Barko

Това , което виждам от примера, който ми прати Valdes и ми прави впечатление е това,че той ползва като Интернет експлорер някаква версия на Opera , а не оригиналния продукт на Microsoft IE.Това не е толкова страшно, но може би софтуера на чиято база е пуснат нашия форум има някакви изисквания към апликациите, на които работят някои от колегите.
Моята препоръка към тези които имат подобни проблеми е нека за известно време ползват Internet explorer ,който е интегриран в Windows OS,независимо каква версия е, но не по ниска от 7.0.
Така по лесно и по коректно ще установим дали срива идва от различните софтуери,или е някаква системна грешка в сървера на форума.
Извинявам се за сложните изрази ,които употребих,но аз не намирам по лесен начин да го обясня. :)
И не забравяйте- много пъти съм го казал
   "Жена и техника оправяне нямат"

chekur/Барбов/

Аз съм с лисицата,до сега нямам проблеми.
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

uestli1

Internet Explorer 7.0.5730.13 for Windows XP SP2
С това  работя и досега няма проблем.

stanyanev

Аз работя с Mozilla Firefox и за сега нямам никакви проблеми
С. Янев

stanyanev

Момчета , искам да попитам при вас случва ли се от време на време да чакате по-дълго време при отваряне на страницата на форума.
По някога даже и не я зарежда. Вярно е , че скоростта на нета не ми е космическа , но това трябва да не е причина. Ето днес е пак същото.
това е скоростта на интернета в момента според speedtest.net
При други сайтове не е така.
С. Янев

НакатаGSM

Гледам, че си към blizoo Слави. Аз тук на работата също ползвам техните услуги със същата скорост, но нямам този проблем.Виж си браузърите!
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

stanyanev

Нака , и IE и с Лисицата - все е същото. Както казах с други сайтове проблеми няма.
Какво да им гледам на браузерите ?
С. Янев

Barko

Цитат на: stanyanev - 13.11.2012 г., 11:15 ч.
Нака , и IE и с Лисицата - все е същото. Както казах с други сайтове проблеми няма.
Какво да им гледам на браузерите ?
Здраве Стани,ще се опитам да ти помогна,макар че е трудно когато машината не е пред мен.
Това не е срив на системата на форумския софтуер.И аз по някога наблюдавам забавяния от 3-4 секунди,но не е страшно.По скоро проблемът е в твойте настройки и оптимизация на операционната състема.
Ще те помоля да ми пратиш с коя версия на Win работиш и малко данни на компютъра ти: обем на оперативната памет,типа на процесора,нивото на кеш паметта, модела на диска ти,софтуерно разпределение на дисковото пространство, копирай съдържанието на лог файловете и ги прати.
Не е трудно,но ако ти не можеш нека ги види специалист и тогава ги прати. :)

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823