Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Асен Илиев, Стоил Косовски и Георги Стоименов

Започната от Ивайло Христов, 06.12.2009 г., 19:18 ч.

« назад - напред »

velko

Добре дошъл във форума и от мен, Билчев!
Присъединявам се към молбата на Иво - дано е запазена родната къща на Асен Илиев, за да я снимаш. А дали ще  можеш да издириш и негови роднини, както и негови снимики (ако има запазени такива у тях)?
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

bil4ev

Ники, разбрах че си бил във Вълче поле, но не бих те познал по физиономия (снимката ти на аватара е много малка). Обаче там ни дадоха едни брошури, зелени на цвят, със снимки на паметници, паметни плочи и места, а също и снимки на активисти от Форума. Теб има ли те и ако Да - на коя снимка кой си. Така, да си те представям по-добре.

bil4ev

Колкото до родната къща на Асен Илиев - не, не съществува, съборена е отдавна и на нейно място живеят други хора, собственикът по случайност също се казва Асен. Обаче на стената на къщата има паметна плоча. Ще я снимам и ще я кача, както и снимка от гроба му в Караманово.
Хайде, до скоро!

Niki_vd

Цитат на: bil4ev - 07.04.2011 г., 11:09 ч.
Ники, разбрах че си бил във Вълче поле, но не бих те познал по физиономия (снимката ти е много малка). Обаче там ни дадоха едни брошури, зелени на цвят, със снимки на паметници, паметни плочи и места, а също и снимки на активисти от Форума. Теб има ли те и ако Да - на коя снимка кой си. Така, да си те представям по-добре.
Е как мен да ме няма,аз непропускам такива неща:))На едната снимка с паметната плоча съм с черен панталон,блуза и кубинки а на другите съм с моряшка фанелка.Поразгледай из галерията на форума има снимки дето аз съм качил от заставите както и на снимките от Доспат:))

bil4ev

Да, да. Сега вече се сещам. Видях на брошурката и в галерията на форума.
Хайде, до скоро.

velko

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Росен Давчев

Приятели,колеги съфорумци,заслугата да се правят тези важни за историята на ГВ дейности,за поддържане на неугасващ спомен за героите,дали живота си  за България,си остава изцяло на ФОРУМА!!!
Ако не ви бях открил,едва ли в мен щеше да се пробудят подобни сериозни намерения,честно.

ilia2003

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Валсодар

Супер!!!Хвала на всички участници!
ВСК р-к Р.Ничев

Ивайло Христов

Искам да помоля тук да се качват само снимки на паметници на тримата граничари. За коментари, свързани със срещата, както и с обновяването на паметника до Сарабурун си има други теми.
От браздата започва Родината!

georginankov

Позволих си да направя колаж, за да се види последователността на състоянието на паметника. Снимките взех от тук и се надявам никой да не ми се сърди. Ако някой може да ги направи по професионално, ще бъде добре.
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

polina_atanasova

Niki_vd

polina_atanasova

Гробът на Георги Стоименов се намира в с.Червена могила. Вчера реших да отида до там и да го открия и както се вижда успешно.За годините си е много запазен,но има какво да се направи по него.Даже представа си нямах къде се намира и на кое място е,но мога да се похваля,че го открих бързо.Направих каквото можах по почистването му но следващият път може и повече най-вече да се повторят буквите на паметника!Както е казано-КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!!!

brasna4a

Браво Поли ! Показа  че си достойна внучка на дядо си а не само  приличаш на него
Ст.матрос на боен пост 5.1.1

Статистика

Members
Total Members: 4733
Latest: Ivo Stojanov
New This Month: 2
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510873
Total Topics: 1916
Most Online Today: 243