Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Вертолети на Гранична полиция

Започната от super mystere, 03.11.2011 г., 20:49 ч.

« назад - напред »

plovdivchanets

Цитат на: stely1971 - 19.03.2012 г., 22:18 ч.
По "достоверна информация", тук в Балчик пилотите се обучават от някакъв гръцки специалист - мнооооооооого добър капацитет.... :)
... по византийските номера!  ;D
"Теория  на разбития прозорец" - обяснява хаоса в Бг

plovdivchanets

Цитат на: доктора - 19.03.2012 г., 22:38 ч.
Като се сетя,че на Балчик видях последните МиГ-17 които летяха в нашите ВВС беше 1986г.,фронтови изтребител бомбардировач!До приемането на СУ-25 единствения самолет изпълняващ ролята и на щурмовик.
Стели ще ме поправи ако греша,но тези самолети Миг-17 бяха там и ги виждах в полет и летяха когато имаше учения на полигона в Шабла.
Миг-17, по известен като летящо такси.  ;)

Валсодар

Лятото на 86г и аз бях в Балчик в една къща зад пощата а изтребителите тогава си летяха по график бая на често!
ВСК р-к Р.Ничев

stely1971

Като се сетя,че на Балчик видях последните МиГ-17 които летяха в нашите ВВС беше 1986г.,фронтови изтребител бомбардировач!До приемането на СУ-25 единствения самолет изпълняващ ролята и на щурмовик.
Стели ще ме поправи ако греша,но тези самолети Миг-17 бяха там и ги виждах в полет и летяха когато имаше учения на полигона в Шабла.

Аз не съм ги заварил като бойни /след 1990 г. тук бяха МиГ 21, от Добрич идваха МиГ 25 и Су 25 или 27 ако се не лъжа/, но тук наистина е имало МиГ 17 и два от тях /със свалени двигатели и оръжия разбира се :)/ бяха поставени на учебния полигон на автошколата в Балчик за обучение на войниците-шофьори /за маневриране при подхождане към самолета за зарядка/. През 1997 година ги взеха за музея на авиацията в Крумово.

plovdivchanets

Цитат на: stely1971 - 20.03.2012 г., 15:37 ч.

Аз не съм ги заварил като бойни /след 1990 г. тук бяха МиГ 21, от Добрич идваха МиГ 25 и Су 25 или 27 ако се не лъжа/, но тук наистина е имало МиГ 17 и два от тях /със свалени двигатели и оръжия разбира се :)/ бяха поставени на учебния полигон на автошколата в Балчик за обучение на войниците-шофьори /за маневриране при подхождане към самолета за зарядка/. През 1997 година ги взеха за музея на авиацията в Крумово.
Още през 1989г имаше МИГ-21. Май бяха наполовина. В Добрич имаше Су-22. Су-25 все още са в Безмер.

доктора

Стели СУ-27 не сме имали на въоръжение,може да са били СУ-22/Големото СУ/,на външен вид е като МиГ-21 само,че по-голям.
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

кльони

По нашия край има едина такава приказка:"На гол гъзец,гайтанец"
И за какво им са тези хеликоптери като след представянето им на публиката ще си ги гледат като музейни експонати? 
под.56440.Петрич.м.93г.-сеп.94г.7ГЗ-Богатир-с.Габрене;14ГЗ-Кулата;98г.-09г.РГС-Петрич

plovdivchanets

plovdivchanets

Вертолет на Гранична полиция спаси нелегални емигранти от замръзване
http://aeropress-bg.com/novini/36-news/1234-vertolet-na-granichna-policia-spasi-nelegalni-emigranti-ot-zamrazvane.html

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915
Most Online Today: 189