Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Сайт на руската гранична служба - Погранец.ру - http://www.pogranec.ru/

Започната от Админ, 16.10.2011 г., 18:26 ч.

« назад - напред »

uestli1

Цитат на: dobrev621 - 28.05.2021 г., 10:54 ч.

Чакай сега Ники,ти каза,че си от одрисковците(одрисите)!А сега Аспаруховите-Тервеловите...
Кво да чакам ва?И ти си от тях.  :) Глей ква държава са имали прапракауните през V пр.н.е.Аспарух и Тервел са се намърдали след това по нашите земи.

tom

Цитат на: Norr - 28.05.2021 г., 13:59 ч.
Цитат на: tom - 28.05.2021 г., 11:29 ч.
Цитат на: красимир_ванков - 27.05.2021 г., 12:39 ч.
В международните отношения се е наложил като общопризнат принципа на реципрочността. Колкото ти на мен, толкова и аз на теб. След 28-ми май иде 27-ми август. Я, да видим..... какво ще с е случи? Освен адвокатстването и обяснителството.
;D За тях сме незабележими  ;D

П.С. Нещо и аз нямам желание да ги поздравявам. Освен дядя Федя и още 10-на свестни според мен познати от техния форум. Обаче те всичките вече се махнаха от там. Аз също. Простащината победи  :'(
Не бива за цял един народ да съдим от това, което се набива в очи. Има много достойни и честни, и талантливи хора. Но и при тях, като тук, простащината е гръмогласна и добре видима. Част от нея и добре платена...
Напълно съм съгласен Просто в техния форум победиха простаците.
Е, това просто е моето мнение.  :)

velko

Цитат на: Norr - 28.05.2021 г., 13:41 ч.
Цитат на: tom - 28.05.2021 г., 11:27 ч.
Цитат на: velko - 27.05.2021 г., 21:34 ч.
Поздравявам Дядя Фьодор!
Незнам какво стана с него - дано всичко е наред!
И аз това се чудех. После питах в руския форум какво става с него. Отговориха ми, че всичко е наред. Изглежда му е омръзнало да се занимава и с техните участници  :)

Носи службата бодро и е с висок боен дух. Днес е особено бдителен. Поздравих го лично и от форума и веднага ми отговори. Много се зарадва и благодари за поздравленията. Просто животът е труден, вкл. и на него надали му е много лесно.
Да, той е добър човек.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

шотокан

-На 28 МАЙ руските ни приятели честват Денят на гранични войски - да ги поздравим:
    Дорогие друзья, пограничники поздравлю с  праздником, пусть мир будет добрым, удача не отвернется, а здоровье не подведет.

Ивайло Христов

От браздата започва Родината!

Ив.Петров

Цитат на: шотокан - 27.05.2022 г., 10:04 ч.
-На 28 МАЙ руските ни приятели честват Денят на гранични войски - да ги поздравим:
    Дорогие друзья, пограничники поздравлю с  праздником, пусть мир будет добрым, удача не отвернется, а здоровье не подведет.
Днес, в 18.00 по програма "ВРЕМЯ" на Первом, Путин поздрави в ефир всички граничари.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

zmiori

"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

fierce

105 на ,,Чавдар"

zmiori

Да заповяда, тамън шси пийне нещо истинско, кон знае с ква шльокавица го тровят горкия.

https://www.facebook.com/100002064935050/posts/5196130313799082/?flite=scwspnss
Инак на вчерашния ден, става ей тва.
Ба си и празника а?

/Не съй отпечатало./
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

fierce

Цитат
Инак на вчерашния ден, става ей тва.
Ба си и празника а?

ъъъъ?!? :o
105 на ,,Чавдар"

Статистика

Members
Total Members: 4691
Latest: AAngelov
New This Month: 1
New This Week: 1