Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Сайт на руската гранична служба - Погранец.ру - http://www.pogranec.ru/

Започната от Админ, 16.10.2011 г., 18:26 ч.

« назад - напред »

anton

Варна да не се оказе най-близкото място за среща на ;D Българските и Руски граничари. ;D ;D ;D

morski

майор ТЕНЕВ

Цитат на: Niki_vd - 17.10.2011 г., 18:24 ч.
Оказа се,че аз от днес като съм влязал изобщо не съм излизал :)) Затворих форума,ходих да си върша работа и си седя вътре :))Трябва да видя как се излиза за да несъздавам погрешно впечатление.
Ники, то си е като нашия-отваряш и влизаш-компа помни.

Погранец

Здравейте приятели! Благодаря за публикуваните мнения и за приятните  и добри впечатления. Взимам преводач, така че съжалявам за техническите грешки.

доктора

Добро пожаловать!Добре дошъл при нас ПОГРАНЕЦ,надявам се да ти бъде интересно.
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Погранец

Това е интересно. Като дете, е книга за приятелството между народите на СССР и България. Има нещо скъпо, мисля, че се разбират помежду си. :D

ilia2003

Здраствуй, Погранец. Добре Дошъл.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

майор ТЕНЕВ

Зравствуй погранец.
Добре дошъл на наша територия.Това не е безнаказано нарушение :), а обмяна на опит.

velko

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

сппом

;)Момци почвайте да тренирате и Йол, че е кекав с пиенето на ракия  :)

stely1971

Привет Погранец! Добро пожаловать на наш форум! Я искренне надеюсь, что это заставит тебя чувствовать как дома!

Погранец

Здравейте, аз съм му сестра.  Гранична династия. Всички служители в семейството. Сервира се от Кавказ до Далечния изток. Виктория
Не мога да изпращам лични съобщения, твърде много проверки.
Нямам нищо против да се опита ракия всякога. Чувал съм. ;D

chekur/Барбов/

Цитат на: Погранец - 18.10.2011 г., 13:49 ч.
Здравейте, аз съм му сестра.  Гранична династия. Всички служители в семейството. Сервира се от Кавказ до Далечния изток. Виктория
Не мога да изпращам лични съобщения, твърде много проверки.
Нямам нищо против да се опита ракия всякога. Чувал съм. ;D
Ха-ха,това беше добро ;D/за ракията/
Поздрав от весельi пограничник Барбов ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Погранец

Много общо с нас, дори знамена и лозунги подобни сайтове.)))

Погранец

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266