Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Сайт на руската гранична служба - Погранец.ру - http://www.pogranec.ru/

Започната от Админ, 16.10.2011 г., 18:26 ч.

« назад - напред »

Админ

Колеги,

Благодарение на някои от Вас вече присъстваме и на сайта на руската гранична служба -
http://www.pogranec.ru/

Нека и ние да им отдадем нужните почести!

http://www.pogranec.ru/showthread.php?p=1430696#post1430696

майор ТЕНЕВ

Е да, аз се опитах да се регистрирам, но там, за разлика от нас трябва да получиш някакво потвърждение от админа на ел.поща.
Ами още чакам! :(
Иначе още веднага успях да се влкюча в чата им и да пусна един материал в темата на ГЗ 'Асен Илиев"
После, при повторно включване не ме разпознава.
Ако има възможност споделете опит с админа на сайта/а има и още един, штурманский го спомена, там е още по-трудно/ и го помолете да не е толкова усложнено.
Погранец много прилича на нашия сайт, но там малко по-трудно се ориентираме, защото хората работят с окръзи, после отряди и това е разбираемо-те са много километри, много застави, различни условия.

dido_ss

господин майор, точно за секунди се регистрирах във форума. Нямаше никакъв проблем. Получих съобщението веднага.

ilia2003

Цитат на: dido_ss - 16.10.2011 г., 21:19 ч.
господин майор, точно за секунди се регистрирах във форума. Нямаше никакъв проблем. Получих съобщението веднага.

Още на 9 септември, при опитите му да се регистрира му казах че нещо бърка.

А може да са надушили братушките агент на ЦРУ в майора ;D ;D ;D
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

доктора

И аз току що се регистрирах без никакъв проблем,даже се ,,чухме'' с Илийката. ;D ;D ;D
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

НакатаGSM

Зглавието е" Пограничные сайты и сайты военной тематики" в темата за:" Панорама пограничного Форума " http://www.pogranec.ru/
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

velko

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 16.10.2011 г., 20:38 ч.
Е да, аз се опитах да се регистрирам, но там, за разлика от нас трябва да получиш някакво потвърждение от админа на ел.поща.
Ами още чакам! :(
Провери си дали твоя мейл-сървър не е разпознал писмото от техния админ като "спам" - това често се случва.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

майор ТЕНЕВ

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 16.10.2011 г., 23:09 ч.
И в кой район или република ще общувате с братушки те, аз разгледах набързо и там е нужно доста време да се орентираш, на коя граница искаш да отидеш
На морските бе, къде другаде?Там и пастички има :)
ЦитатПровери си дали твоя мейл-сървър не е разпознал писмото от техния админ като "спам" - това често се случва.
Ами кво да правя-два пъти пробвах...
Ще опитам по друг начин-с друг ник./изотзадзе :)/

майор ТЕНЕВ

ilia2003

Много емиграция, от нашия форум. Гледам постоянното присъствие сме  си спретнали диаспора в  http://www.pogranec.ru/. ;D ;D ;D
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

ilia2003

Цитат на: Niki_vd - 17.10.2011 г., 18:24 ч.
Оказа се,че аз от днес като съм влязал изобщо не съм излизал :)) Затворих форума,ходих да си върша работа и си седя вътре :))Трябва да видя как се излиза за да несъздавам погрешно впечатление.

Няма Ники, те са набедили майора ;D ;D ;D

zmiori

Пичове, вие "превзехте" сайта на братушките от вътре. ;)
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

Админ

Колеги,
Комуникирам с Админ-а на Погранец - помоли ме ако имате проблеми с регистрацията да ми пишете какви са точно за да ги отстрани!
Благодаря!

chekur/Барбов/

Цитат на: zmiori - 17.10.2011 г., 18:34 ч.
Превзехме го не ами и вече искат да се срещаме ;DСтягайте казаните щото сега ще става весело ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

доктора

Цитат на: chekur - 17.10.2011 г., 18:54 ч.
Цитат на: zmiori - 17.10.2011 г., 18:34 ч.
Превзехме го не ами и вече искат да се срещаме ;DСтягайте казаните щото сега ще става весело ;D
[/pre]
Видоле и на мен така ми мирише.
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674