Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Предколедна национална среща 2011 – 2-4 декември

Започната от anton, 14.09.2011 г., 22:21 ч.

« назад - напред »

ilia2003

Ако тенденцията се запази, би трябвало да сме...МНОГО :D
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

Цвети, това, което описваш "звучи" много добре за старите граничарски ефрейтори -  има ли комплекс със 100-на легла?
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

drach

Цитат на: velko - 16.09.2011 г., 05:54 ч.
Цвети, това, което описваш "звучи" много добре за старите граничарски ефрейтори -  има ли комплекс със 100-на легла?
Велко, да не организираш отделна среща на ефрейтора с 99 дами.

майор ТЕНЕВ

Ааааа, те 'старите граничарски ефрейтори' са доста. ;D

georginankov

Velko, днес ще попитам с колко легла разполага комплекса, който имах в предвид. Ще проверя и в Рибарица комплекса на военните как стои, защото там имащите военни книжки ползват заедно със семействата си намаления. Ще се разровя навсякъде.
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

Barko

Здравейте ефрейтори, Е-ефрейтори и цялото друго попълнение на войската :)
Мисля ,че предложението на Цвети е доста приемливо за Рибарица и Априлци.
Нека да разузнае момичето и пак да го обсъдим.Вальо Стефчев е прав за зимните условия за пътуване:трябва да е удобно за всички желаещи.
Хубав ден и спорна работа.
Барко

ilia2003

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Росен Давчев

Ахам,за х.Ком де,та от южна България,от Димитровград сборно няма да е много скъпо за пътни,което ми се струва приемливо.Кликвам с мишката на "харесва ми".

georginankov

Ако става въпрос за хижа където и да е в България, имам такава - супер луксозна, а цените ще бъдат като за нас. НО...все пак е зимата 70% ще има сняг, ако не по магистралата, то по проходите /които всички от под или над Балкана/ ще преминат. Другото - трябва да бъде в средата на България, за да бъде финансово най-вече добре за всички ни. Така че, нека да търсим нормален вариант.
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

Войвода

Здравейте и от мен. До сега не съм участвал на граничарска среща и ще направя всичко възможно да присъствам този път, даже може и други граничари нефарумци да зарибя. Та на темата: За Рибарица - военно-почивния дом е идеален, но мисля че го закриха и не функционира. Ще се интересувам подробно и ако има някакъв шанс за там ще пиша тук.

Войвода

Като стана въпрос за центъра на България да се събираме, Трявна е много подходяща дестинация. Не е голямо градчето, в Балкана е и има достатъчно хотели. Ето едно предложение на предполагам добри цени.              http://kalinapalace.com/

Войвода

Да разбира се, хижа е най-подходящо, но ако не се намери такава може да търсим възможности и в отстъпки при групова резервация ако ни устройва. Но трябва да се определи дата за да може да се пита по местата.

ilia2003

Цитат на: ilia2003 - 15.09.2011 г., 13:52 ч.
Сега по същество. Мисля че тази среща трябва да се направи от горната страна на Балкана, понеже всички срещи до сега са в Южна България. Давайте предложения, например Враца, Плевен 8).

Това ми беше идеята, не се споменава средата на България, всички срещи до сега са в Южна България.

georginankov

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510191
Total Topics: 1915
Most Online Today: 210
Most Online Ever: 8646