Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Предколедна национална среща 2011 – 2-4 декември

Започната от anton, 14.09.2011 г., 22:21 ч.

« назад - напред »

anton

Ивайло Христов

Да, не е лошо да започнем от по-рано. Изискванията са да е на що годе централно място. Миналата година беше в южна България, сега може да върнем жеста на северняците и да е оттатък Балкана. Но където и да е, аз съм там.
От браздата започва Родината!

Ивайло Христов

Преди малко ми се обади ilia2003, че има проблем с тази тема. Не може да се пише в нея. Ето дори и аз не виждам съобщението на velko от снощи в 23:02:34.
Информирал съм админа с ЛС да я погледне.
В момента телефонът му е изключен или няма обхват. Може да е в чужбина. Ще го търся по-късно пак.
От браздата започва Родината!

anton

Явно само модераторите могат да пишат. При мен всичко е наред.

velko

Как е сега?
Моля, някой, който не е модератор да напише нещо - ако не може, да алармира на лични.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

velko

Докато се разреши проблемът с достъпа до оригиналната тема за срещата, мпже да се пише тук.
След това ще обединим двете теми, за да се запази всичко, което е написано.

velko

Илия 2003 ми сигнализира, че все още не може да си пише в тази тема (бутонът "Отговор" липсва). Затова отворих временна тема, в която може да се пише докато проблемът с тази бъде отстранен. След това двете теми ще бъдат обединени, за се запазят публикациите, направени до тогава.

http://granichar.org/forum/index.php/topic,2125.0.html

velko

ilia2003

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

ilia2003

Хайде премахни моята от Технически проблеми ;)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

Цитат на: ilia2003 - 15.09.2011 г., 13:13 ч.
Хайде премахни моята от Технически проблеми ;)
Готово! :)

ilia2003

Сега по същество. Мисля че тази среща трябва да се направи от горната страна на Балкана, понеже всички срещи до сега са в Южна България. Давайте предложения, например Враца, Плевен 8).

velko

Какво ще кежете за географския център на България (местността Узана, до Габрово)?
Чувал съм, че там има няколко хотелчета, които не били твърде скъпи.
http://www.bgvakancia.com/zabelejitelnosti-v-bulgaria/index.php?act=article&aid=235

dobrev621

Декември месец е проблем на Узана,пада много сняг и не винаги се почиства пътя.
GSM-0887655071

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510190
Total Topics: 1915
Most Online Today: 210