Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

След години на ГЗ Кошуте, 4 ГО Смолян

Започната от chekur/Барбов/, 12.09.2011 г., 16:22 ч.

« назад - напред »

dobrev621

Барбов много ти е гюролчасала заставата бе,но иначе е голяма красота.Жицата как се представи с оцетя. ;D ;D ;D
GSM-0887655071

chekur/Барбов/

Останало в камерата,забравено.Не разбрах що два пъти е станало :-\,ма карай-няма да го трия.Второто е без глас :o//http://www.youtube.com/watch?v=5TxfohpsoU4&feature=player_detailpage&list=UUuFBVdEf9h69_pjpAQVHd4A
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

jivko-slavov

Ейй три дена не спря да вали , три дни ми бяха чисто мокри дрехите , абе истинско граничарско време ама вече сме отвикнали . Не е за мене вече тая работа ... всички части ме заболяха и заскрибуцаха .
мл. с-т Желязков - СЗ

майор ТЕНЕВ

Цитат на: jivko-slavov - 21.10.2014 г., 19:43 ч.
Ейй три дена не спря да вали , три дни ми бяха чисто мокри дрехите , абе истинско граничарско време ама вече сме отвикнали . Не е за мене вече тая работа ... всички части ме заболяха и заскрибуцаха .
Амииии.
Три месеца по Ивайловградските баири и си чисто нов. Няма да има нужда от масльонки. :)

jivko-slavov

Майоре , трябват ми 8 минути за едно малко сакче и отвън да ме чака джипката - запалена ...
Айде 12 мин. норматива за '' тревога '' , но аз ще се включа под отличен .
мл. с-т Желязков - СЗ

Ивайло Христов

Както се казваше в "Опасен Чар": "Първа възможност - догодина август!"...
Успях да сглобя албум със снимки от срещата през 2014 г.: https://picasaweb.google.com/100192390292037299599/13082014?nodirect=1
От браздата започва Родината!

chekur/Барбов/

Цитат на: Ивайло Христов - 14.09.2015 г., 11:25 ч.
Както се казваше в "Опасен Чар": "Първа възможност - догодина август!"...
Успях да сглобя албум със снимки от срещата през 2014 г.: https://picasaweb.google.com/100192390292037299599/13082014?nodirect=1
Залиби я ти нашата застава ;D....от пръв поглед 8). За съжаление тази година не се видяхме нито със заставата, нито с теб :'(
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Ивайло Христов

От вашата до Кестен ми е един от любимите райони, от местата на които съм ходил. Гората е..., абе от истинската. ;)
Ченгенето и Съдилището също са ми любимо място! Абе - южна граница!
От браздата започва Родината!

цапар

Цитат на: Ивайло Христов - 19.09.2015 г., 11:19 ч.
От вашата до Кестен ми е един от любимите райони, от местата на които съм ходил. Гората е..., абе от истинската. ;)
Ееех, Ивайло - страхотни албуми. 8) Жалко, че на Видол неговият от 81 г. дава sorri.. :(
Бре Видоле,  :o остана ли ти белег от порязаното ??? ;D
Child in Time

chekur/Барбов/

Цитат на: цапар - 08.02.2017 г., 14:11 ч.
Ееех, Ивайло - страхотни албуми. 8) Жалко, че на Видол неговият от 81 г. дава sorri.. :(
Кое не ми работи бре? Ако питаш за пръстите дето са накълцах-добре са, нищо ми 8) Ма на кило ракия да дялаш шишове за мръвки си е рисковано :'(

chekur/Барбов/

майор ТЕНЕВ

Цитат на: chekur/Барбов/ - 08.02.2017 г., 16:27 ч.
Кое не ми работи бре? Ако питаш за пръстите дето са накълцах-добре са, нищо ми 8) Ма на кило ракия да дялаш шишове за мръвки си е рисковано :'(
Гледай япончика кви ги дяла без нож!
https://www.youtube.com/watch?v=yT5sOrBcmOI&t=180s

chekur/Барбов/

Е, моя дядо кви кошници плетеше 8)

цапар

Цитат на: chekur/Барбов/ - 08.02.2017 г., 16:27 ч.
Цитат на: цапар - 08.02.2017 г., 14:11 ч.
Па на стр. 1 в твойо Отг. № 4 имаш турнат един дет ми трови любопитството, само дека кат го цъкна ми вика дека Sorry, that page was not found. :(
Child in Time

dobrev621

GSM-0887655071

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946