Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

След години на ГЗ Кошуте, 4 ГО Смолян

Започната от chekur/Барбов/, 12.09.2011 г., 16:22 ч.

« назад - напред »

стомов

на заставата,мястото на снимките е едно и също,от различни посоки е снимано

aleks72

Поздравления батьо Стефане, не си мръднал от тогава,само униформата е различна ;) ;D! Хубави снимки, жив и здрав!

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

velko

Цитат на: стомов - 16.04.2012 г., 12:49 ч.
    през хралупата на този бук минава границата,половиното дърво е българско другата половина е гръцко.
Този бук е едно от най-интересните неща, които съм виждал на границата!
Някак си е "над нея" - и в буквалния и в преносния смисъл. И никой не е посмял да го отсече - нито когато са прокарвали границата, нито след това. По-стар е от браздата и от пирамидите. Защото е бил и е "ГЛЯМ". Толкова, че не го е грижа за разделението на човеците.
Ако Хари бе служил на Кошуте.....
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

chekur/Барбов/

Велко,имал е късмет бука ;D.76г.сякохме просека надясно но така и не стигнахме на ляво,нищо чудно някой умник да ни беше наредил да го махнем >:(

стомов

Барбов,живот издраве през лятото ако се съберем на заставата ще направим един наряд на ляво за да ви покажа още два бука такива близнаци,теса един до друг съшо с хралупа и браздата минава по средата,

нешо

Минал съм по браздата от Кожари до Пловдивци и нямам спомени за този бук :-[. Чудя се, че не ми е привлякъл вниманието, но може просто да съм го забравил, все пак войнишка работа- гледали сме да свършим по- бързо, или пък акълът ни е бил в манджата ;D.
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

стомов

Нешо,войнишка работа веднъш минал и си заминал,акъла ти е било някаде другаде такае, но аз имам над 600 наряда по границата на заставата и над 100 след казармата в цивилния живот, всяко дърво,храс или камък знам каде се намира.

chekur/Барбов/

Диманов,айде стягай се,че 118-та те чака!И да си обуеш дълги гащи тоя път!На комара краката знаеш ли що са дълги-Като ходи из стърнищата да не си боде мъдете!
Тая година копривата е по-голяма-от тия дъждове ;D

chekur/Барбов/

chekur/Барбов/

Когато и да го гледам-все плача :'( :'(

Ивайло Христов

Поредната среща на граничари служили на ГЗ "Кошуте", на съседни застави, на далечни застави, както и неслужили на границата навляци вече отмина, а аз още мислено съм там - на ГП 119...
Благодаря на стомов, който продължава да патрулира полосата на 4 ГО Смолян, за гостоприемството с което бях удостоен!
Благодаря на всички участници в срещата за незабравимите мигове на заставата!

Времето ни погоди номер, но въпреки това се отчетохме с:
1. Наряд наляво по границата и горно КСП по маршрут: заставата - землището на с. Кошуте - ГП 118 - ГП 115. По време на наряда имаше среща с два гръцки наряда и благодарение на гръцкия на niky_ecc се разбрахме кой какъв е и за какво се бори... ;D
2. Наряд надясно до ГП 119 с връщане по пряката прикриваща пътека почти до заставата.
От браздата започва Родината!

майор ТЕНЕВ

Иво, кви са тия вируси бе?
Като отворих снимките и антивирусната ми 'изфуча'.
Вчера го чистих и сега пуснах 'Керхера'. 45 'инсекта'.

niky_ecc

При мен не излязоха никакви вируси и буболечки!Благодаря на Ивайло за предоставената възможност!
Кльонист
04 Граничен отряд-Смолян УП-09.1982г.-01.1983г.
5 Гранична застава"Хала"с.Кошуте-01.1983г.-11.1984г.
13 Граничен отряд-Любимец-11.1985-04.2009г.

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510191
Total Topics: 1915
Most Online Today: 210
Most Online Ever: 8646