Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

След години на ГЗ Кошуте, 4 ГО Смолян

Започната от chekur/Барбов/, 12.09.2011 г., 16:22 ч.

« назад - напред »

karata

Текста е много точен,направо оригинален,

Ивайло Христов

Я разяснете смисъла на думата залежала в етикета, че нещо съм изпушил и не вдявам... ;D ;D ;D
От браздата започва Родината!

anton

Цитат на: ivailo_hr - 26.10.2011 г., 15:27 ч.
Я разяснете смисъла на думата залежала в етикета, че нещо съм изпушил и не вдявам... ;D ;D ;D

"Залежала" имам предвид че Барбов цели 35 години е отлагал посещението си до заставата и от там обещанието му "залежава" в съзнанието му. А и като чуеш ракия отлежала 35 години си казваш, този е табиетлия. ;D

Ивайло Христов

А-а-а..., отлежала е нещо различно от залежала ;)
Ама той Барбов да си каже как го разбира. ;D
От браздата започва Родината!

chekur/Барбов/

Етикета е супер!По отношение на "залежалата" и "отлежалата"-тия термини са за страничната публика ;D
Бе вие къде отивате ;D
Пичове,вълк пастърма не държи-така че забравете за отлежалата ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Barko

Цитат на: chekur - 26.10.2011 г., 18:39 ч.
Етикета е супер!По отношение на "залежалата" и "отлежалата"-тия термини са за страничната публика ;D
Бе вие къде отивате ;D
Пичове,вълк пастърма не държи-така че забравете за отлежалата ;D
Достоен отговор наборе !
А Тонката от Варна спечели 100% моите адмирации.
Да сте живи и здрави и двамата та да я опитата заедно "отлежалата" в "залежало" положение.Става дума за ракията, да не си помислите нещо друго. ;)

chekur/Барбов/

Правилно си видял,тая стана докато дялах шишове за мръвките и ги резах,на два-три пъти ножа отиде в пръстите :'(
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

стомов

през хралупата на този бук минава границата,половиното дърво е българско другата половина е гръцко.

morski

...И за да се отреже трябва разрешение от Горското на ЕС. :) :)

стомов

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 16.04.2012 г., 12:53 ч.
Е това се казва изненада, вярно ли е , и къде се намира точно това
този бук се намира между 115 и 116 ГП в района на кошутската застава.

chekur/Барбов/

Това не го знаех защото на ляво съм ходил само веднъж :-[Има време да го видя.............. ;D

стомов

товае кривия бор-но за съжаление исъхнал.

стомов

товае антракцията на селския торизам на с. Киселчово ЕКО-пътека която води до водопада, който се намира под 122 ГП.

aleks72

Цитат на: стомов - 16.04.2012 г., 12:49 ч.
    през хралупата на този бук минава границата,половиното дърво е българско другата половина е гръцко.
СТомов, бях го забравил тоя големия бук, повечето наряди по границата съм бил наляво! А кривия бор е надясно, нали?

стомов

Цитат на: aleks72 - 16.04.2012 г., 21:11 ч.
Цитат на: стомов - 16.04.2012 г., 12:49 ч.
СТомов, бях го забравил тоя големия бук, повечето наряди по границата съм бил наляво! А кривия бор е надясно, нали?
да кривия бор е на дясно, зад 119 ГП

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510190
Total Topics: 1915
Most Online Today: 210