Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

След години на ГЗ Кошуте, 4 ГО Смолян

Започната от chekur/Барбов/, 12.09.2011 г., 16:22 ч.

« назад - напред »

Ивайло Христов

Цитат на: chekur - 25.10.2011 г., 14:12 ч.
Малко е пристрастно мнението ти,може да разбуниш "духовете",а сълзи имаше и то много-за 35г. се събират доста,а там е най-доброто място да ги пуснеш :'(

Нали трябва да ограмотяваме хората за границата и граничарите. Да не си мислят, че са били канибали и козоеби.
От браздата започва Родината!

chekur/Барбов/

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 25.10.2011 г., 15:33 ч.
Последното ми харесва като израз, но виж какво пишат хората, природа тишина рахат, а никой не се сеща за козата :) :)
Тя козата идва най-накрая,някак си неусетно-първо малко така да се каже "любовна игра" ;D-че като ти притъмнее изведнъж пред очите.......... :o
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

chekur/Барбов/

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 25.10.2011 г., 16:41 ч.
Аз само попитах за козата и за козо...
Аха,попита ти ;DПитат ли се такива работи-глей кво става ;DРаботата е на барут-ай докоснеш темата и.............. ;D
На "Бобина" винаги има високо напрежение ;D
[/pre]
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Ивайло Христов

Ето я вече темата на мястото й, защото основният акцент на похода до застава "Бобина" беше срещата на приятели от форума. ;)

Ивайло Христов

Цитат на: chekur - 25.10.2011 г., 16:47 ч.
...На "Бобина" винаги има високо напрежение ;D.

Да, абсолютно вярно.

chekur/Барбов/

майор ТЕНЕВ

Цитат на: chekur - 25.10.2011 г., 16:00 ч.
Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 25.10.2011 г., 15:33 ч.
Последното ми харесва като израз, но виж какво пишат хората, природа тишина рахат, а никой не се сеща за козата :) :)
Тя козата идва най-накрая,някак си неусетно-първо малко така да се каже "любовна игра" ;D-че като ти притъмнее изведнъж пред очите.......... :o
Ха, ето кой бил прототипа на героя-козо.....б от бозичката'Граница' ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

chekur/Барбов/

При нас кози нямаше,изобщо не знам за какво намеквате ;DНе знам за никакво е...не на кози,ние имахме шилета >:(

майор ТЕНЕВ

Цитат на: chekur - 25.10.2011 г., 20:13 ч.
При нас кози нямаше,изобщо не знам за какво намеквате ;DНе знам за никакво е...не на кози,ние имахме шилета >:(
Ами шилета-шилета.Но като са заснимали филма намерили кози и......Важно е началото...и...примера. :)
Не се впрягай, майтап да става :).

chekur/Барбов/

Изобщо не се впрягам,напротив-полагам големи усилия да се сдържам ;D

vulcho69

Маи фатмака си е запазил трафото за него и козичката.

Завир

майор ТЕНЕВ

Цитат на: vulcho69 - 25.10.2011 г., 21:07 ч.
Маи фатмака си е запазил трафото за него и козичката.
Лична територия ;D

aleks72

Надписа на трафопоста е писан от нашия старшина Горанов, познах му правописа.." травопоста" ;D! А пък и козичка имахме така че сте на прав път! ;D

anton

Барбов я виж така дали е добре.

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510190
Total Topics: 1915