Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Филми и песни за граничари

Започната от Ивайло Христов, 04.11.2009 г., 20:14 ч.

« назад - напред »

НакатаGSM

колега,дай заглвие ако го помниш де,ако не все ще го открием един ден ;)
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Stefak

За съжаление не си спомням името на филма,а за търсене в страницата на военния канал просто няма смисъл тя е пълна боза.

НакатаGSM

ще съм благодарен ако откриеш нещо колега - ивйло. .Дали е жив и здрав п.полквник Узунов по мое време беше комендант на тилна застава ДОСПАТ имаш ли идеа?
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Ивайло Христов

Цитат на: nakatagsm - 20.11.2009 г., 00:03 ч.
...Дали е жив и здрав п.полквник Узунов по мое време беше комендант на тилна застава ДОСПАТ имаш ли идеа?

Нямам представа.
От браздата започва Родината!

Ивайло Христов

Ах как ме е яд, че сме такава сбъркана държава. Оказва се, че има няколко макар и много стари филми за границата, но всичко е дълбоко покрито. Руснаците имат поне десетина в торент сайтовете...
От браздата започва Родината!

НакатаGSM

добре че е тоя форум тук,та пак нещо  ,някаква връзка отнякъде. стари и млади граничари да се срещнат..не е малко. Аз вече мислех, че всичко е зачеркнато

сппом

сетих се още за вилма за вергил ваклинов главната роля  играе артиста който играеше карл маркс името му беше с к  но не се сещам

НакатаGSM

Венцеслав Кисьов  май се казваше

efr_stanilov

Цитат на: сппом - 20.11.2009 г., 10:54 ч.
сетих се още за вилма за вергил ваклинов главната роля  играе артиста който играеше карл маркс името му беше с к  но не се сещам
Венцеслав Кисьов, родом от Любимец, офицер он топчийското военно училище в Шумен ... става за граничар във филм  ;)

сппом

браво пи4ове така се казва6е аргтиста се га остава да се намери  филма

сппом

не не филма си е за ваклинов 6тото има6е и служебното ку4е вихър и е дадено как го носят другарите с носилка кълм вертолета

Stefak

Значи става въпрос за два различини филма излъчени по ВТК единия за Ваклинов/Венцислав Кисьов/ и другия,който аз съм гледал с Георги Наумов/Пирдопски/.

сппом

НакатаGSM

дали има местенце по границата в БГ да се пази така  http://www.youtube.com/watch?v=VixlamQm2P4

сппом

замен руснаците са номер 1 е тва се казва охрана на дг и забелязах на видеото че граничарите са с ак 5,45 смъртоностно оръжие дава 101%смъртност за6тото куршума е с изместен център аз в харманлив кашишкиа полк бах с такъв ак а картечницата е малко по дълга от автомата и е с двунога и пак е с пълнител само4е е с 45 патрона и стреля с патроните на ак

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509946
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292
Most Online Ever: 8646