Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Българските граничарски кучета заминават за евтаназия

Започната от kiromonchev, 19.07.2011 г., 10:35 ч.

« назад - напред »

velko

Цитат на: Jordan - 03.03.2012 г., 22:44 ч.
Цитат на: стателов - 03.03.2012 г., 22:38 ч.
...Та единият от тях ме "посъветва" , ако искаш да имаш винаги хубаво куче, след 4-5 година ги подменяш - махаш това и вземаш ново /лесно е ако притежаваш женска/.
Е това се нарича цинизъм...
Много чиста форма на цинизъм!
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

стателов

Е, да може да е цинизъм. Обаче от тяхна гледна точка това е "правене" на все по-хубаво куче. Защото за тях след подбор на определено мъжко и женско куче се "прави" новото. Освен това по изложби ходят млади кучета. С две думи: за тях няма обичано куче. Има правилна стойка, походка, ТТДанни и др. Не ги упреквам.

velko

А при "подмяната" какво се случва с остарялото куче? След като то вече не предтавлява "ценност" за тях , "приспиват" ли го?

стателов

Не говорим за "приспиване". Просто търговия - продаваш го. "Правиш" си новото, обучаваш го - продаваш и те така

dobrev621

По добре да се подари,то в него има още много хляб а е и подготвено,4-5 години за куче е златна среда-е разбира се на подходящ човек.Аз лично винаги съм подарявал,търговия не правя.
GSM-0887655071

майор ТЕНЕВ

Цитат на: Jordan - 03.03.2012 г., 22:44 ч.
Цитат на: стателов - 03.03.2012 г., 22:38 ч.
...Та единият от тях ме "посъветва" , ако искаш да имаш винаги хубаво куче, след 4-5 година ги подменяш - махаш това и вземаш ново /лесно е ако притежаваш женска/.
Е това се нарича цинизъм...
Ами съдия ...дъ гъ...

Barko

Не мога да разбера Стателов-как така ще си подмениш кучето ?
За мен това е чиста проба цинизъм >:(
Та кучето си е живо същество.То остава до края на живота си при теб и ние сме длъжни да му усигурим достпйна старост.
Извинете ме за острите думи.

velko

guergo

Да, англичаните са аррогантни и нецивилизовани. Но въпроса е, как да направим така, че ние да не сме такива и такива неща да не се случват в България. А тук безобразия много и на всяка крачка.

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509894
Total Topics: 1913
Most Online Today: 250
Most Online Ever: 8646