Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Българските граничарски кучета заминават за евтаназия

Започната от kiromonchev, 19.07.2011 г., 10:35 ч.

« назад - напред »

kiromonchev

Вижте на какво попаднах:http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/432667/page/442/fpart/1/vc/1. Това е недопустимо. Сърцето ми се сви. Това е все едно да евтаназират някого от нас. Не може някой (било то и куче) служило на Родината, да завършва живота си по този начин. Въпреки, че е правено преди доста години, предлагам да не допускаме това да се повтори.
http://tbox7.com/?f=view_the_news&id=29652&title=%D0%97%D0%B0%20%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5%20%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0

Ивайло Христов

Това съм го мяркал, но тук става въпрос за стражевите кучета от поделенията на МО.
Граничарските са ги бастисали поетапно още в периода 1997 г. - 2002 г., когато първоначално част от заставите са станали постове (т.е. без постоянен личен състав), а впоследствие когато са изоставени нацяло... :'( :'( :'(
От браздата започва Родината!

valdesidva63

Цитат на: kiromonchev - 19.07.2011 г., 10:35 ч.
Вижте на какво попаднах:http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/432667/page/442/fpart/1/vc/1. Това е недопустимо. Сърцето ми се сви. Това е все едно да евтаназират някого от нас. Не може някой (било то и куче) служило на Родината, да завършва живота си по този начин. Въпреки, че е правено преди доста години, предлагам да не допускаме това да се повтори.
http://tbox7.com/?f=view_the_news&id=29652&title=%D0%97%D0%B0%20%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5%20%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0

Мамицата им гадове мръсни.Еийй сега да имам власт как бих ги наказвал.Ейй сълзи ми текат от очите :'( :'( Моля модераторите да не го трият веднага а след 5 минути МАЙКАВИ ДА ЕБА ГАДОВЕЕЕЕЕ за да ми мине. >:( >:( >:( >:( >:( >:(

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

velko

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

майор ТЕНЕВ

За хуманността на хората се съди по отношението им към животните и особено към обучените.

ilia2003

Някога,в едно друго ,тоталитарно време кучета та ги оставяха на доизживяване по заставите. Примера с МАН на Валката,до последния си ден беше на разкладка,в неговата си клетка, почистена като на другите кучета.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

valdesidva63

Цитат на: ilia2003 - 19.07.2011 г., 21:28 ч.
Някога,в едно друго ,тоталитарно време кучета та ги оставяха на доизживяване по заставите. Примера с МАН на Валката,до последния си ден беше на разкладка,в неговата си клетка, почистена като на другите кучета.

Днеска за втори път се просълзявам.Първия от яд а втория заради моето момче МАН.Ех Илия обеша ми нешо за МАН чакам информация :'( :'(

NANIOX

А мен питате ли ме, какво ми е ............ >:( >:( >:(

Barko

И аз се просълзих,току що го прочетох.
Нямам думи  :'(
Що за изрод трябва да си,за да постъпиш така.

dobrev621

Идиотите в тая страна няма да свършат,те на готови работещи структори им ебаха майката,че и тия животни ли няма да затрият.
GSM-0887655071

Ивайло Христов

Всъщност така и така е отворена тази тема, не е лошо някой да каже каква е била съдбата на служебните кучета при преструктурирането на ГВ в ГП в периода 1997-2002 г. Една елементарна и съвсем груба сметка.
Средно в един ГО има 14 ГЗ с по 2 кучета. Сега на територията на един бивш ГО колко ГПУ има? Едва ли са повече от 3-4, във всяко от които има 3-4 кучета...
Някой знае ли дали все още на служба в ГП има някое заставаджийско куче? Едва ли, предвид времето което е минало, но все пак...
През 2006 г. ходих с едни приятели до крепостта в с. Маточина. В с. Сладун спряхме за малко при ГП, за да им се обадим и да ни отделят двама души с джип за ескорт. Участъкът беше в центъра на селото. Имаше две кучета. Май видях и нещо като питомник, ама едното го бяха вързали отзад на синджир, все едно е селско дворно куче... Обидно...
От браздата започва Родината!

NANIOX

Българските граничари имат лоша слава, че не се церемонят с нелегални имигранти

"Понякога виждам белези от насилие, по-специално ухапвания от кучета. Не е трудно да се досетя какво ги е предизвикало: българската гранична полиция използва кучета, патрулирайки по границата".

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=8698&sectionid=5&id=0001201

интересно четиво................

velko

Много интересно четиво!

Ето един цитат от него:
".......През 2008 г. Гърция започва да разминира терена, притисната от международната общност. Орестис работи в този район. "Сапьори премахваха мините. Но дори тогава продължавахме да чуваме глухи, внезапни експлозии. Случваха се често през тези шест месеца. Една привечер мой приятел бе на дежурство. Снимките, които бе направил с мобилния си телефон, разбиха съня ми за дни. Обезобразени тела, само трупове без ръце и крака."

Хайде сега, всички плямпачи, че на "Българската граница преди 1989 г. са избивани невинни източногермански младежи, устремени към свободата" да съберат сили и се изкажат за "европейска и демократична Гърция" - член на ЕС от 30 години и за нейните практики по охрана на ДГ през първото десетилетие на 21 (двадесет и ПЪРВИ) век.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

майор ТЕНЕВ

Цитат на: NANIOX - 20.07.2011 г., 17:29 ч.
Българските граничари имат лоша слава, че не се церемонят с нелегални имигранти

"Понякога виждам белези от насилие, по-специално ухапвания от кучета. Не е трудно да се досетя какво ги е предизвикало: българската гранична полиция използва кучета, патрулирайки по границата".

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=8698&sectionid=5&id=0001201

интересно четиво................
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората >:(

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509894
Total Topics: 1913