Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Имало ли е фабрично произведени пагони за ефрейтори и младши сержанти?

Започната от VALENTIN STEFCHEV, 11.05.2011 г., 20:31 ч.

« назад - напред »

dobrev621

Цитат на: йордан димитров - 11.09.2021 г., 21:42 ч.
Цитат на: валентин60 - 11.09.2021 г., 19:51 ч.
Цитат на: петков - 11.09.2021 г., 18:29 ч.
Цитат на: валентин60 - 11.09.2021 г., 18:26 ч.
...Сложи една усмивка де ;)

Що? Войската се смее само на ефрейтора, а Данчо е сержант!  :P
Така де, а усмивката е заради написаното от него" Сигурно не съм бил достатъчно строг с тях" . Само да уточним на заставата ли или в УП, щото на заставата нямаше как да стане набора ми да бъде строг с мен независимо какъв чин е. ;)
Тези дето се бъзикаха бяха забравили че когато отидох на заставата след школата се скатаваха по край мен когато бяха наряд. Носеха пушките с цевта на долу и колана под куките и не караха стойките на стария... Много им беше чанч да ми искат разрешение при влизане в сушилната или Димитров ската, щото старите ги караха...
Такива извъщения не съм правил-да искат разрешение ако е по устав,а и както каза бат Стефчев,че се е ориентирал веднага към ИСК!Виж държах ги изкъсо но никога не е имало извръщения...
GSM-0887655071

Румен Йорданов

Не знам но на нашата застава никога не е имало извращения между стари и млади !!!!! Може би сме случили на добри стари граничари...В заставата искахме  разрешение само от офицерите ...Старшината беше много готин и пекан човек и ни правеше забележки само в присъствието на офицери ...Може би защото не беше школник а е служил две години на тази застава...Много от вас могат да мечтаят за такъв човек като него...
Никога не сме давали стойка на старите ,никой не ние.правил забележка как носим автомата..Е вярно работата която имахме си я вършехме без да ни правят забележки....По сплотен колектив не бях виждал....
Всички бяхме като хора живеещи в един дом,задружни и сплотени..Може би съм попаднал на правилната и точна застава..И сега на срещите всички сме като братя...Няма човек когото да напсувал и обидиш...

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823