Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Снимки от границата, застави и др.под. в Странджа - Сливарово, Малко Търново ...

Започната от ngemedjiev, 13.10.2009 г., 14:47 ч.

« назад - напред »

nikoliv

zmiori

"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

майор ТЕНЕВ

zmiori

В района на 10 е.
Ама под здравия свод на Вълчанов мост тече реката а тук "река" няма. Северния свод е взривен.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

zmiori

Нали и аз това казвам че реката тече под здравия свод. А на снимката няма грам вода. За две години не съм я виждал да пресъхва па и не съм чувал такова чудо.
Вълчанов мост е чист полу кръг няма вертикални участъци. А тоя има.

nikoliv

Не,не е Вълчанов мост.Мислех че zmiori ще каже нещо за мостчето,но явно се пада в район на 9 ГрЗ.Някой който е служил на 9 може да знае нещо.Аз си мисля че е част от пътя за Малък Самоков,и е строен по времето на строежа на Вълчанов мост.

майор ТЕНЕВ

Цитат на: nikoliv - 07.09.2017 г., 12:29 ч.
Не,не е Вълчанов мост.Мислех че zmiori ще каже нещо за мостчето,но явно се пада в район на 9 ГрЗ.Някой който е служил на 9 може да знае нещо.Аз си мисля че е част от пътя за Малък Самоков,и е строен по времето на строежа на Вълчанов мост.
Гледаме с бившия 125 на Казак, м-р Петров.
Той казва, че този мост не е в участъка на заставата, нито пък към М.Търново.
Коле, откъде е тази снимка, кой я е правил?

dido_ss

Г-н майор, да не би да се заблуждавате? Под моста ми изглежда доста затлачено.
По никой начин не оспорвам, просто се опитвам да помогна.

nikoliv

gorog

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

zmiori

Цитат на: nikoliv - 07.09.2017 г., 12:29 ч.

Коле съжалявам но няма да оправдая очакванията ти.
Не съм чувал за друг мост в район. Всъщност знам още един ама той е дървен и е от портала на 9-та към заставата и вляво след него се отива към аязмото на света Марина.
На Дълбокото дере/Дълбок дол/ има два бетонни моста казваха им сапьорските мостове ама теса съвсем скорошки и доста по малко и 100%,от бетон. Та и те отпадат.
Честно казано направо съм в шах.
Резвая захваща от средата на района на 8-ма долу горе и поема към морето. Тоя мост ще да е на някое дере към Резовска ама не е в района на 10-та. Майора каза че има връзка с командир на 9-та да го разпита. Янгьозов е служил на Казак бая време може той пък да знае.
Я се сети къде по точно си го снимал дане би да е бил пък на Бялков дол. Стика м/у 10 и 11-та аз лично не съм чувал де.
На къде се пада от Вълчанов на горе по течението или надолу.

nikoliv

Нагоре по течението на 50 метра има коларски път по посока Малко Търново.По този път на около 2 км е мостчето.Наблизо има помпена станция(около 50 метра от мостчето),ако ви говори нещо.

zmiori

Това даже и не съм го чувал.
Щом е нагоре по течението  значи е на 9-та или даже 8-ма.
Определено не е на Резовска с това сухо корито.

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 191
Most Online Ever: 8646