Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

10 ГЗ "Панама", с. Дуранкулак, 8 ГО Бургас

Започната от n.manolov, 17.04.2011 г., 20:49 ч.

« назад - напред »

velko

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

border1961

Тенев,сбъркал си за Мишков!Май почваш да забравяш от възраста ;D ;D ;DНе беше на 5-та,ами на 6-та застава.Аз го смених октомври 1990г.

майор ТЕНЕВ

Цитат на: border1961 - 15.06.2011 г., 00:11 ч.
Тенев,сбъркал си за Мишков!Май почваш да забравяш от възраста ;D ;D ;DНе беше на 5-та,ами на 6-та застава.Аз го смених октомври 1990г.
Ей, сега го видях, грешка на пръста, неволна.

dobrev621

Може през КПП легално,само с лична карта-мои познати бяха на почивка на Крапец и ходиха да се разходят,кафенце и количка пили,но малко скьпичко било.След КПП на бензиностанцията си купуваш само винетка на автомобила за деня и това е,сьщото е както ние ходим до Гюргево,между другото ДОМНОЛИТЕ страшна дискатека отвориха точно на брега на Дунава.
GSM-0887655071

Jordan

Интересно ми е дали в Шабла има някакъв граничен пост.
Йоле, приятно се изненадах, че харесваш онзи район. Аз си имам пещера там и ходя да се усамотявам в нея. Най-много си почивам като няма хора - само море, чайки и вятър. То не е много законно, но не се престарават да ме гонят. Пещерата ми е по на юг от Крапец.

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

От 5 години ходиме с половинката само на Крапец.Уникално място.Да не е някъде покрай Тюленово или Камен бряг тази дупка.Има ги много в района.Иначе граничен пост има само преди самото село Дуранкулак,но си седят в караулката полицаите и никога не съм ги виждал да упражняват някакъв контрол,то там няма и нужда.

Jordan

Между Камен бряг и Русалка е пещерата ми. Но районът от Калиакра до Дуранкулак съм го обхождал много. Ходя там от 1995 г.

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Ееее аз го открих доста по-късно ама от тогава само там.Дано не го надрискат и там.

stely1971

Цитат на: Jordan - 17.06.2011 г., 21:47 ч.
Интересно ми е дали в Шабла има някакъв граничен пост.

Граничен пост няма, но бреговата ивица около Шабла е в зоната за отговорност на нашето ГПУ - Балчик, така че да не се изнанедате ако ви проверят колегите докато си карате почивката в нашия район...... :)

майор ТЕНЕВ

За всеки случай, за да не се обяснявате-носете си документ/военната книжка/

n.manolov

oo stely  ти се появи да не беше в полагаем отпуск ;)  как е моя подп.Тодоров носи ли службата ;)

майор ТЕНЕВ

Цитат на: n.manolov - 18.06.2011 г., 00:09 ч.
oo stely  ти се появи да не беше в полагаем отпуск ;)  как е моя подп.Тодоров носи ли службата ;)
Кой Тодоров е-дай инфо.

stely1971

Аз не съм изчезвал та да се появявам... :) Тодоров, как да е - служи си в Балчик и чака пенсионирането ама не се знае кога.... ;)

stely1971

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 18.06.2011 г., 00:11 ч.
Цитат на: n.manolov - 18.06.2011 г., 00:09 ч.
Кой Тодоров е-дай инфо.

Веско Тодоров в момента при нас е началник група "Охрана на държавната граница". Преди това е бил на Дуранкулак и доколкото знам на 2 ГЗ на турската граница....

n.manolov

в балчик ли си живее или в добрич

Статистика

Members
Total Members: 4691
Latest: AAngelov
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 508209
Total Topics: 1906