Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

10 ГЗ "Панама", с. Дуранкулак, 8 ГО Бургас

Започната от n.manolov, 17.04.2011 г., 20:49 ч.

« назад - напред »

n.manolov

Значи на 1 ва снимка се вижда най североизточната точка на България там където северната сухоземна граница се събира с източната черноморска граница.Вижда се табелата и зад нея носа там горе е 1 ва гранична пирамида,а долу сме се разхлаждали лятото ;)  а зимата сме вървели по леда като замръзне водата,Имахме наряд и по морски бряг,от другата страна на носа е румънско .2 та снимка е точно от там зад носа е България..3 та снимка виждат се загражденията по границата.На 4 та снимка се вижда границата с КСП - то. На 5а снимка се вижда КПП Дуранкулак от румънско а в дясно където е табелата в синьо Bulgaria  в дясно от нея се виждат загражденията.Надявам се да съм да е станало по ясно на тези които не са били там ;)

dobrev621

Благодаря ти,явно нещо от третата снимка ми е останало в спомените.
GSM-0887655071

n.manolov

dobrev621

70 и някоя,трябва да говоря с братовчед ми,ще уточня.
GSM-0887655071

n.manolov

Вишиста

Цитат на: n.manolov - 23.04.2011 г., 16:13 ч.
dobrev ще кача няколко снимки с описание  за по нагледно дано ти стане по ясно

Сега проблем ли е да се стигне до табелите? Не става въпрос за пресичане на границата - все още не сме в Шенген...
Между първа и втора снимка е "ничията зона" ?

n.manolov

нямам идея сега дали може не съм ходил скоро,но преди си бродихме там ;) защо питаш искаш да ходиш натам ли ?

Вишиста

Цитат на: n.manolov - 14.06.2011 г., 16:38 ч.
нямам идея сега дали може не съм ходил скоро,но преди си бродихме там ;) защо питаш искаш да ходиш натам ли ?
Миналото лято споделих идеята си с пазача на фара в Шабла: да се разходя от Дуранкулак до Вама Веке, да ударя една бира там, да се помотам и да се върна... Като мина по брега естествено... Човека ме посъветва да не правя подобни "разходки", понеже  съм щял да изкарам отпуската по арестите... Никога не съм ходил в Дуранкулак, стигал съм до Шабла... Но ако е писано път натам - следващия път обезателно ще го посетя. Та за това питам - дали поне табелата може да се види... :)

майор ТЕНЕВ

Там, на Дуранкулак 125 през 1983г беше Добри Господинов, който загина при автомобилна катастрофа. На негово място отиде бившият 125 на 6гз/7ГО-Мишков, който е от кв.Виница.

n.manolov

да тъкмо ни разпределиха 95 г на дуранкулак Мишков замина и дойде Тодоров от 2 ра.

stely1971

Цитат на: Вишиста - 14.06.2011 г., 16:53 ч.
Миналото лято споделих идеята си с пазача на фара в Шабла: да се разходя от Дуранкулак до Вама Веке, да ударя една бира там, да се помотам и да се върна... Като мина по брега естествено... Човека ме посъветва да не правя подобни "разходки", понеже  съм щял да изкарам отпуската по арестите... Никога не съм ходил в Дуранкулак, стигал съм до Шабла... Но ако е писано път натам - следващия път обезателно ще го посетя. Та за това питам - дали поне табелата може да се види... :)

Горещо те съветвам да не опитваш - нашите патрули са почти постоянно по брега, румънците също... Не ми е за друго ами после като те задържат в ГПУ - Балчик ще се наложи да ти ходатайствам да не те задържаме.... :) Преди две години едни момчета от София направиха тази грешка - оставили автомобилите си, жените и децата на един тихичък плаж след Дуранкулак и леко-леко....та в Румъния. Разминаха се само с актове.

ranik56

Цитат на: stely1971 - 14.06.2011 г., 21:35 ч.

Горещо те съветвам да не опитваш - нашите патрули са почти постоянно по брега, румънците също... Не ми е за друго ами после като те задържат в ГПУ - Балчик ще се наложи да ти ходатайствам да не те задържаме.... :) Преди две години едни момчета от София направиха тази грешка - оставили автомобилите си, жените и децата на един тихичък плаж след Дуранкулак и леко-леко....та в Румъния. Разминаха се само с актове.
Хубавото   е  ,че   Румънците   пишат   актове   ,а    не  са  ,като    Гърците  и  Турците  .... те  ги  правят  . ;D ;D ;)

майор ТЕНЕВ

Цитат на: stely1971 - 14.06.2011 г., 21:35 ч.

Колега, ние гледаме'Уокър-тексаския рейнджър'
И ха някой ни е нападнал, ха сме го пребили.
Абе, вие вярвате ли, че уж в най-свободната страна, където е казано, че спре ли те полицай, не мърдаш, даже и не дишаш, като видят рейнджър всички му скачат-като котка на суджук.И почват едни тупалкииииииии, мани мани... ;D

velko

Майоре, Холивуд е фабрика за илюзии. Но много хора искат да имат и да вярват в илюзии. А реалността е коренно различна.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

майор ТЕНЕВ

А да не би да съм казал нещо друго ???

Статистика

Members
Total Members: 4691
Latest: AAngelov
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 508209