Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

1 ГЗ "Победител", с. Комщица, 2 ГО Драгоман

Започната от Валентин, 05.04.2011 г., 22:29 ч.

« назад - напред »

Румен Йорданов

ЧНГ на всички комски орли!!! Живи и здрави!!!!Ето че след ВСК Валери Николаев служил на КОМ 1982-1984г открих още един орел служил 1986-1988ги е от с.Гиген.Румен Петров.Член е на форума във фейсбук а за нашия форум не знае.Показа ми снимки от преди година при посещение на заставата но само от два набора и командира Йорданов .Ако някой от вас знае нещо повече за разжалваният мл-с-т Делов от 13 ГЗ да напише .

Румен Йорданов

Ето какво ми подари Румен!!! Служели на КОМ 87-88г .Командир Йорданов;;заместник Григоров;;старшина Ранчев;;;; Румен Петров --с.Гиген;;;;Петър Спиридонов с.Върбица;;;Тихомир Панталеев с.Оряховица;;;;;Краси Тодоров гр Плевен;;;Христо Христов гр Плевен;;;Христо Христов гр София;;;;Румен Тасков гр София;;;;Димитър Станчев гр София;;;Росен Пъшев гр София;;;Венелин Димитров гр Враца;;;Иван Георгиев гр Любимец;;;;Асен Ваклинов гр Неделино;;;;
Служили 88--89г  Тихомир Вардолов с.Милковица;;;;Венцислав Ралчев гр София;;;;Димитър Илиев гр Радомир;
Румен Тодоров гр София;;;!
Ще има и още !!¡¡!!!

Валентин

Привет,
дописал съм новите данни в списъка на първа страница.
Предполагам нямаш нищо против.

доктора

Цитат на: Румен Йорданов - 09.01.2021 г., 21:12 ч.
Ето какво ми подари Румен!!! Служели на КОМ 87-88г .Командир Йорданов;;заместник Григоров;;старшина Ранчев;;;; Румен Петров --с.Гиген;;;;Петър Спиридонов с.Върбица;;;Тихомир Панталеев с.Оряховица;;;;;Краси Тодоров гр Плевен;;;Христо Христов гр Плевен;;;Христо Христов гр София;;;;Румен Тасков гр София;;;;Димитър Станчев гр София;;;Росен Пъшев гр София;;;Венелин Димитров гр Враца;;;Иван Георгиев гр Любимец;;;;Асен Ваклинов гр Неделино;;;;
Служили 88--89г  Тихомир Вардолов с.Милковица;;;;Венцислав Ралчев гр София;;;;Димитър Илиев гр Радомир;
Румен Тодоров гр София;;;!
Ще има и още !!¡¡!!!
Един от набор 87-88 се самоуби в заставата, но не мога да се сетя за името му!
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Румен Йорданов

Вярно е докторе!!!! Румен Цветанов -готвача на заставата се застрелва.Той е от Писарово и 87 г е бил стар войник

доктора

Цитат на: Румен Йорданов - 06.03.2021 г., 19:01 ч.
Вярно е докторе!!!! Румен Цветанов -готвача на заставата се застрелва.Той е от Писарово и 87 г е бил стар войник
Абе мотаеше ми се, че му викаха Цецко!
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Румен Рачев

на днешният ден 1978 се уволнихме живи и здрави благодарение на Дешко Ангелов Дешков -Змея
Вечна му памет Благодаря

dobrev621

Цитат на: Румен Рачев - 02.11.2022 г., 21:42 ч.
на днешният ден 1978 се уволнихме живи и здрави благодарение на Дешко Ангелов Дешков -Змея
Вечна му памет Благодаря
И аз така само,че 82-ра!
GSM-0887655071

mitko50

Румен Рачев

1978 уво като че ли беше вчера Поздрав на всички граничари които на този ден са викали уво Поздрави на всички    служили 1гз 2го и на всички граничари живи и здрави

Румен Рачев

Момчета да сте живи и здрави Поздрав на всички служили на ПОБДИТЕЛ-РУЖИЦА

vasilam

Здравейте, вчера ходих до заставата. Може ли да задам няколко въпроса за да ми се изясни какво съм видял?

За протокола, не съм бил граничар, но ми е интересно да посещавам такива места.

ефрейтор Атанас Колев

Цитат на: vasilam - 16.06.2024 г., 09:22 ч.
Здравейте, вчера ходих до заставата. Може ли да задам няколко въпроса за да ми се изясни какво съм видял?

За протокола, не съм бил граничар, но ми е интересно да посещавам такива места.
Здрасти . Задавай въпроси без ограничения.
Атанас Колев

vasilam

Става въпрос за помещенията вътре в сградата. Аз разпознах само кое е било столовата и кухнята.
Ще се радвам да разбера подробности за помещенията.
Започвам ги по ред от ляво на дясно в цялата сграда.
Това е левия коридор.

Това е централния коридор, от входа погледнато на ляво

Това е целият централен коридор. В дъното според мен на номер 9 е столовата

Това е десният коридор.
Номер 10 май е било кухнята
На номер 11 има мивки и баня.

Това е помещение 13. Дали не е било спално? Вътре има още едно помещение.

ефрейтор Атанас Колев

Заставите са строени по Съветски образец, но да изчакаме някой служил на тая застава да ти разясни. Кой коптор за какво е служил.
Атанас Колев

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 191