Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

1 ГЗ "Победител", с. Комщица, 2 ГО Драгоман

Започната от Валентин, 05.04.2011 г., 22:29 ч.

« назад - напред »

Румен Рачев

Да явно си прав йол но сега като се замисля 3 пълни езера с риба било то пъстърва и кват да е аз нямам спомен да съм ял  риба каквато и дае освен като ние си я биехме  флакон мухозол срязана гърловина пълна стротил в нея капсол детонатор но  това  е  било 1-2 пъти като правеха кльона .Сигурно в нашето меню е имало и риба .Знам ли дини  ни докараха веднъж.

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Разправяха моите набори че  се е случвало пазача или работника да бръкне с кеп ли с мрежа ли и една кофа пъстърва да им напълни.

Румен Рачев

Пак си прав йол по цялата река всеки вир пълен с пастърва от там в тия три езера но просто между  нас нямаше рибари .

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

А може и по късно да са направени рибарници както си трябва с корита и т.н.

pleven

Имаше рибарник, но риба не сме яли най-много. Предимно когато спреше тока и не му работеше помпата на фонтана. Тогава ходехме да хвърляме вода с лопатите, за да влиза кислород за рибата.  В такива случаи ни даваше риба, от тази, която е умрала.  Няколко пъти сме дърпали шалтера нарочно (трансформатора беше в заставата).
Риба ловяме и в езерото в заставата, но по- рядко.

Румен Рачев

Да това е информация от първа ръка но просто от любопитство къде беше тоя фонтан.А за трафа и шалтера евала и по мое време рибата беше кът но агнешко бол .

Румен Рачев

Пак съм аз на кое викате езерото до заставата .От трафа нагоре за гаража в ляво имаше езеро нагоре бяха още две или три.

pleven

Фонтана беше по средата на рибарника. Хвърляше вода нагоре и при падането си в езерого вкарва кислород във водата за пъстървата.
А езерото в заставата беше до гаража зад АВ склада. Точно срещу жилището.

boyan

Преди Нова година бях там.Нищо не е останало от рибарниците и жилището е паднало

Румен Рачев

Някой друга снимка ненаправили ако да качвай.

Румен Рачев

никой нищо не пише . ТАЯ ПАНДЕМИЯ МАЙ НИ ИЗТРИ ПАМЕТА 

stefantodorov

За съжаление, май така стана.Освен за коронката за друго не се говори.

Румен Йорданов

И една радостна новина !!! Открих Валери Николаев от с.Обнова служил на 1ГЗ КОМ .Имам и телефония му номер.Свързах го с Людмил Гатев.Очаквам да се регистрира във форума.

MLADEN

Цитат на: Румен Йорданов - 08.12.2020 г., 15:33 ч.
И една радостна новина !!! Открих Валери Николаев от с.Обнова служил на 1ГЗ КОМ .Имам и телефония му номер.Свързах го с Людмил Гатев.Очаквам да се регистрира във форума.

Гатев е Железен ... ;)
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

Kremenski

Цитат на: pleven - 27.01.2020 г., 23:24 ч.
Фонтана беше по средата на рибарника. Хвърляше вода нагоре и при падането си в езерого вкарва кислород във водата за пъстървата.
А езерото в заставата беше до гаража зад АВ склада. Точно срещу жилището.

Сега направо с кислород във водата  - тон смески - тон кислород.Да не си и пъстърва щот за 9м си готов за тигана

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 191
Most Online Ever: 8646