Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Преброяване на личния състав за срещата на Сарабурун 31.03 - 03.04.2011 г.

Започната от Niki_vd, 08.03.2011 г., 14:20 ч.

« назад - напред »

Niki_vd

Във тази тема ще помоля да се преброим желаещите за да придвижим въпроса относно настаняването.
Началният час на тържеството пред паметника на геройте във с.Вълче поле ще бъде уточнен след няколко дни но традиционно се чества на 31.март от 11,00 сутринта.
На 01.04(петък) ще бъде посетен паметника в местността Сарабурун както и на самата гранична бразда в района.
На 02.04(събота) ще е другарската среща и веселата част.
Нека всеки да заяви бройката и за кои дни ще присъства.(дали от 31 март или само за 02.04) за да имаме ясна престава колко ще са присъстващите и колко места за нощувка да се ангажират.
Срок на преброяването  до 20.03.2011г.

anton

Ивайло Христов

И аз ще съм там от 31 март до 3 април.
От браздата започва Родината!

brasna4a

Ники ,аз сам ти ремарке тъй ,че  аз няма да пиша от кога ще съм  ;)
Ст.матрос на боен пост 5.1.1

AranJoro

пишете меее и мене, от 31.03...пък до кога,времето ще покаже :)
сапьора грешал един път...повече не повтарял!!!

super mystere

Още един от 31.03 - моя милост, само че аз съм без транспорт! Взимате  ли на автостоп граничар от Филибето?  :)
13 ГО Любимец - 2 ГЗ "Косовски" (Вълче поле)

ilia2003

Аз че ще дойда това е сигурно,но на кой ден незнам. Иначе место в колата има.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

паци

:'( Много ми е далеко/от финансова гледна точка/и за съжаление ще я пропусна.......Правете снимки за да може такива като мен да "участват" и да се надяваме, че някой ден и аз ще се върна по местата където съм служил. :-\
ефр. Пламен Димов  Любимец-56590 /1999-2000/

ПРИСА http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=cqs1517844194i.jpg

Rejoice,O young man in the youth...

Niki_vd

Цитат на: super mystere - 08.03.2011 г., 18:46 ч.
Още един от 31.03 - моя милост, само че аз съм без транспорт! Взимате  ли на автостоп граничар от Филибето?  :)
Румка ако не намериш с кой аз така и иначе ще мина през Пловдив и няма да ми е проблем да те взема.

Rishko

за сега си правя сметката да съм от 31-ви на линия. дано всичко е наред до тогава за да съм на линия.
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

Niki_vd

Ние в този форум не се делим на ,,граничари" и на ,,други".Щом като обичаш историята и се прекланяш пред героизма на стотиците момчета загинали геройски в защита цялостта на границата ни значи си добре дошъл сред  и си един от нас.
Срещата ще е на Сарабурун във връзка с 59-годишнината от битката там.Има доста изписано за нея във форума.Тук в момента се преброяваме за да знаем някаква ориентировъчна бройка.Събираме се там,плащаш си разходите по спане и хапване и това е.Всеки е добре дошъл.Поразгледай форума,правили сме няколко такива срещи и ще продължим да ги правим.

super mystere

ЦитатРумка ако не намериш с кой аз така и иначе ще мина през Пловдив и няма да ми е проблем да те взема.

Благодарско Ники, Иво и той ще минава през Филибето, така че ще му правя компания.
Благодаря още веднъж!
13 ГО Любимец - 2 ГЗ "Косовски" (Вълче поле)

Norr

Мене ме бройте за всичките дни, започвайки от 31 март.

morski

Като един от "обичайните заподозряни"и аз ще съм там от 31-ви.

border1961

На 31.03.ще дойда на срещата.Ще доведа и брат си ,който не е служил като граничар,ама и той е пораснал на границата покрай баща ни.Като му казах за срещата много се въодушеви.Сигурно ще вземем и стария граничар Нинов,макар че е вече на 80 години и пътуването не е много за него.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823