Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

ПОЗДРАВЯВАМ ВИ МЕЛОМАНИ!!!

Започната от SEPULTURA, 06.03.2011 г., 13:51 ч.

« назад - напред »

vigi

Да градим България!
Да обичаме родния край!
Да отстояваме свещените граници!

ефрейтор Атанас Колев

Честита победа на Евровизия ! Дара е златно Българско момиче!
Атанас Колев

uestli1

Цитат на: ефрейтор Атанас Колев - 17.05.2026 г., 09:14 ч.Честита победа на Евровизия ! Дара е златно Българско момиче!

Браво на нашето момиче! Макар многото критики за парчето Bangaranga (превод от ямайски суматоха) Европа хареса не само песента а и изпълнението и! :)

fierce

Не харесвам песента, нито Дара, но да, успехът и е голям!
105 на ,,Чавдар"

gorog

Всичко представено от българи в чужбина подкрепям! Браво на Дара!
Песента не ми е по сърце, но е наше момиче!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гринго

Цитат на: gorog - 17.05.2026 г., 18:46 ч.Всичко представено от българи в чужбина подкрепям! Браво на Дара!

Ако направят превод на разбираем език може и да ми ареста
Засега пас
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

uestli1

Цитат на: fierce - 17.05.2026 г., 11:59 ч.Не харесвам песента, нито Дара, но да, успехът и е голям!
Дърти сме за туй! :) По регламент журито на Евровизия е от 18 до 26 лета!Ето и резултатите от гласуването !

https://eurovisionworld.com/eurovision/2026

Ив.Петров

Цитат на: гринго - 18.05.2026 г., 08:02 ч.
Цитат на: gorog - 17.05.2026 г., 18:46 ч.Всичко представено от българи в чужбина подкрепям! Браво на Дара!

Засега пас

Друго си бе ''Златния Орфей'', когато звучаха ''Една българска роза'' и ''Моя страна''. Разбираш за какво се пее. А тук, няк'ва особа вряка неразбираемо и търчи по сцената.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

гринго

Цитат на: Ив.Петров - 18.05.2026 г., 18:46 ч.
Цитат на: гринго - 18.05.2026 г., 08:02 ч.

Засега пас

Друго си бе ''Златния Орфей'', когато звучаха ''Една българска роза'' и ''Моя страна''. Разбираш за какво се пее. А тук, няк'ва особа вряка неразбираемо и търчи по сцената.
[/qu

Това е за да може да отвличе вниманието на запада от наше неволи
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

ilia2003

На Златният Орфей е звучал и Бараш Манчо, там освен Гюл Пембе, пипер и патладжан, друго нищо не си разбрал....
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

gorog

Момчета, публикувам две песни, които днес случайно открих, и ме впечатлиха, и не само

Едната то тях ме разплака! Това е песен на Майкъл Бенет!

Първо-"черна врана" - стара руска песен:

https://www.youtube.com/watch?v=aoFOu0XqHwo

А, ето и Бенет! Подарявам ви я, въпреки, че не е моя:

https://www.youtube.com/watch?v=ls4ipJBljDU&list=RDls4ipJBljDU&start_radio=1

Всичко тов ме разплака, и не се срамувам от това!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

uestli1

Цитат на: gorog - 08.06.2026 г., 18:54 ч...Едната то тях ме разплака! Това е песен на Майкъл Бенет!....

Прекрасно парче Жоре но за съжаление такъв певец Майкъл Бенет няма!Всичко това музика образ на изпълнителя и публика е генерирано от АI! Kакво не прави изкуствения интелект да предизвика емоции в случая сълзи! :) Ето и истината (на английски е но това би трябвало да не е проблем ;) )

https://www.forbes.com/sites/lesliekatz/2026/03/02/americas-got-talent-fans-fooled-by-ai-generated-contestants-sob-story/

gorog

Цитат на: uestli1 - 09.06.2026 г., 11:58 ч.
Цитат на: gorog - 08.06.2026 г., 18:54 ч...Едната то тях ме разплака! Това е песен на Майкъл Бенет!....

Прекрасно парче Жоре но за съжаление такъв певец Майкъл Бенет няма!Всичко това музика образ на изпълнителя и публика е генерирано от АI! Kакво не прави изкуствения интелект да предизвика емоции в случая сълзи! :) Ето и истината (на английски е но това би трябвало да не е проблем ;) )

https://www.forbes.com/sites/lesliekatz/2026/03/02/americas-got-talent-fans-fooled-by-ai-generated-contestants-sob-story/

Ники, не само, че Бенет е реална личност, а и кариерата му е впечатляваща, и нямаща нищо общо с AI!
2-ро клипът към тази песен е обработен! Факт! Дали от Антон Иванов, или от режисьори, сценаристи, клакьори, фризьори, все тая! Това си личи от постоянната промяна във визията и реакциите на журито, а и от реакциите на публиката!
Кво да праиш-старо куче медалист!
А, мъж да плаче не е срамно! Важното е защо и за какво!

Christof

"Mikhail Bennett (also spelled Michael Bennett) is an AI artist active in 2026 whose music,
primarily blues-influenced and emotionally themed, has been released on major streaming platforms."
иначе има :
Майкъл Бенет - хореограф
Майкъл Бенет - сенатор

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946