Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Re: Тема за празни приказки(Или къде да си чешем езиците за щяло и нещяло)

Започната от zmiori, 10.09.2020 г., 21:08 ч.

« назад - напред »

gorog

Цитат на: stanyanev - 15.05.2026 г., 18:47 ч.Добър вечер !
Аз понеже съм див селянин, мога да ви се похваля, че вече имам завръзи на доматите, краставиците и тиквичките вървят във фурната вече втора седмица - не зная колко евро  са на пазара. Вече ям от черешата череши за 30 евро килограма. Скоро ще втасат и джанките за 35 евро килограма, после идват чушките и т.н. Богат съм на време спокойствие и здраве .
Да живей живей труда !
Хайде и със здраве !

Браво!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

gorog

Здравейте, здравейте!

Райко се показа, време е да почваме лютеницата! После ще правим и царската туршия! ;D  Джанковицата е сварена още миналата седмица, а от черешите направихме малко сладко, сух компот-10 бурканчета, и двайсет нормални компота! ;D
Салцата и тя е готова-50 бурканя, и още толкоз с бамя и моркови, сол и магданоз! Готови сме за зимата! Корнишоните и те отлежават вече в мазето! Богат урожай беше таз пролет!

Айде, стига с вицовете, време е за бачкане!

Без майтап, мога да ви дам рецепта за сух компот от череши! Черешите стават за всякакви сладкиши, украса за сладоледи, пък може и директна употреба с шансовия инструмент от чекмеджето!
А, стига ви толкоз!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гущер

gorog

Цитат на: гущер - 16.05.2026 г., 10:06 ч.Добро утро  :) Голова болит след снощния банкет  :-[

Главата сепи! Мисълта друг! В джоба няма никой, а на чешмата тече шекерена вода! Анчеее давай тубите, и събуди чаветата да пият! ;D  ;D  ;D  ;D

гринго

Някой сай претоварил.
Оставете и за другите малко
Полягва че в време
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

гущер

То и тази вечер бях на абитуриентска ама само напитки зироу алкохол  ::)

Ив.Петров

Цитат на: гущер - 16.05.2026 г., 10:06 ч.Добро утро  :) Голова болит след снощния банкет  :-[
Правилно е ''Башка трещит'', кви болежки
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

gorog

Попътувах и пак съм в Плиска! Що фотографи ме снеха незнам, ма то резолюцията на апаратите им е калпава, та ще си запазят снимките за себе си! Майтапа си е майтап, но положението не е харно! Бих казал, запомнящо се! Ще разказвам някой друг път, че водите ми изтекоха!

гущер

Цитат на: Ив.Петров - 17.05.2026 г., 10:53 ч.
Правилно е ''Башка трещит'', кви болежки
Нали разбрахте де  ;D

Ив.Петров

Бангаранга на всички. Хайде, бангарангвайте към бангарангата.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

gorog

гринго

13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

гущер

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats