Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

РДГП-Бургас

Започната от Niki_vd, 22.02.2011 г., 12:13 ч.

« назад - напред »

Niki_vd

Специални благодарности на о.р майор Пейо Георгиев(morski) за предоставените кадри,един истински български ГРАНИЧАР,ОФИЦЕР и ПРИЯТЕЛ!!!
http://video.data.bg/298/109301

anton

Браво момчета чудесно свършена работа.

доктора

Браво и от мене,особено ми харесаха Групата за бързи действия,видях хъс за служба като по нашето време а не само чиновници и писарушки,защото днешната работа на граничния полицай и Полицията въобще, е една бумащина едно писане,та почваш да си мечтаеш за действие и ,,екшън".Пздравления на МОРСКИ.
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

niki_amc

Привет, Банда :) !
даааа, доста вода е изтекла от мое време.....
гледам клипчето и ме радват с тия новите риб- ове , че то ние едно време ни се налагаше да гребем с надуваемите като се наложеше да се провери някоя заблята яхта на вода с малко повече качка :)
че и с плуване сме се прибирали на катера.
материалната част изглежда МАЛКО по-добре от 30 годишните руски катери, но пък какви спомени само останаха от тях !
поздрави!
Николай Проданов ( ПРОДАН ), щурмански електрик на ГК521 (основно, а поради  липса на кадри и рез.части и на ГК513, ГК511) 1992-1993г.
ако някой от набора се вясва тук - 0886 300646 , че се погубихме ....

Niki_vd

Здравей адаш!!!Служили сме на един кораб с теб ,но ти си бил няколко години след мен.Аз бях рулеви.Кой ти беше командир,Владо ИВАНОВ ли?Помнеха ме няколко години след като се уволних:))Пинко лудият помощник  действаше ли ви :)))

komitov69

До Ники: гадовете продават всички грифове

velko

Цитат на: komitov69 - 19.03.2011 г., 22:23 ч.
До Ники: гадовете продават всички грифове
Колко искат?
Да купим един от името на форума - за да патрулираме лятно време по Черноморието?
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Niki_vd

За жалост Комитата е прав колкото и да е гадно.Вече се смятат за стара и морално остаряла техника въпреки,че най старият от тях е охранявал морската ни граница почти 34 години без никакви голями аварий.който се повреди е оставян като донор за останалите който са в строя.В момента са 2 и се продават.

stely1971

Така е Ники - от няколко години в Балчик не съм виждал да идва някои от последните "ГРИФ"-ове, но ни остава да ги гледаме на нашите тениски :) - един вид спомен за поколенията......

taktika

Честита Нова година на бургаските граничари!

velko

velko

Стават за календар :)

ефрейтор Атанас Колев

Само за календар стават май.С риск да се изложа отново, ще попитам-къде са оръдията,къртешниците?Щото в Кранево има подобни катерчета и се казват,,Лодка за разходка".
Атанас Колев

dobrev621

Цитат на: Валентин Стефчев - 29.07.2016 г., 14:04 ч.
Та то морската ГП за кво друго става, да вземе някой давещ се и да го довезат до брега, даже и за багера работа не предоставят ;)
А и с пешкири и с пешкирите. :P :o :P
GSM-0887655071

Geomilex

Здравейте момчета. Има ли някой тук който да е бил в БИП-а в Атия? Аз бях там 92-93 год. Георгиев / Диджея :-)

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823