Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Брошура на форум "Граничарите на България"

Започната от anton, 01.02.2011 г., 12:29 ч.

« назад - напред »

valdesidva63

На Иво е снимката има я малко по нагоре с още две

todordt

Ако трябва помощ за дизайн и предпечат- казвайте!
10- ти от 125- та

Ивайло Христов

Говорих с anton по телефона и се сетихме, че през 2011 г. беше освежен паметникът на Станчо Грозев и Васил Минков до Гюешево. Антон и негови колеги и приятели от Кюстендил свършиха тази чудесна работа.
Ето фотоотчета на Антон: http://toni1977.snimka.bg/other/pametnici.501974.18772419.big

На освежаване ще подлежи (все някога) и паметникът на Йордан Георгиев, чието състояние е най-тежко.
Тъй че тези две неща също могат да влязат в брошурата. Тук може да се види общо взето за какво става дума: http://granichar.org/forum/index.php/topic,618.0.html
От браздата започва Родината!

anton

Това е последното предложение. Текстовете подлежат на корекция, както и добавянето на снимката с паметника на Таньо Енчев.

anton

PATRON

Ивайло някъде във форума имаше снимки на освежения паметник на Таню Енчев в родното му село, не могат ли да се поставят?

Ивайло Христов

Цитат на: PATRON - 02.03.2012 г., 18:25 ч.
Ивайло някъде във форума имаше снимки на освежения паметник на Таню Енчев в родното му село, не могат ли да се поставят?

Мисля, че ги беше правил Иво Кацаров (ik), ама като гледам след срива във форума са изчезнали.

anton

Илия реагира незабавно и вече имам снимки. А тези на Кацаров и Станиянев са от мобилен тел. и са с ниска резолюция.

anton

Проекта е готов.

anton

:o

valdesidva63

Тонка на съкращението Г-жа липсва "А"-то. ;) ;)

anton

майор ТЕНЕВ

ilia2003

Тонка, аз не съм правил нищо, по освежаването на гроба на Таню Енчев. :D  :-[
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Ивайло Христов

Добра работа!
Малкото име на Енчев е Таню, а не Таньо.

Не е зле Станилов да й хвърли една обща редакция за всеки случай.

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292