Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Брошура на форум "Граничарите на България"

Започната от anton, 01.02.2011 г., 12:29 ч.

« назад - напред »

anton

Гръб.

super mystere

13 ГО Любимец - 2 ГЗ "Косовски" (Вълче поле)

anton

Сматам да напечатам около 1000 бр.,  ще успеем ли да ги разпространим, или да пусна 2000 бр. А след време да добавим още снимки и събития и нов тираж.

ik

Антон, как смятате да се разпространи брошурата? Можем ли с нещо и ние да помагаме?

anton

На срещата в Сараборун ще ги раздаваме на място, останалите ще ги вземат колегите от другите градове и т.н. Мога и да изпратя  заедно с тениските на момчетата които няма да присъстват на срещата. Поздрави!

Ивайло Христов

Пусни 2000 бр., ако имаш възможност. Ако трябва допълнително финансиране, на Сарабурун ще се разберем. ;)
От браздата започва Родината!

ik

Цитат на: anton - 27.02.2011 г., 10:21 ч.
На срещата в Сараборун ще ги раздаваме на място, останалите ще ги вземат колегите от другите градове и т.н. Мога и да изпратя  заедно с тениските на момчетата които няма да присъстват на срещата. Поздрави!
Благодаря, разбрах. Желая успешна работа  и благоприятен завършек на проекта.
Поздрави!

anton

Брошурите са вече налице. Над 2000 бр. готови да се разпространят.

brasna4a

Ст.матрос на боен пост 5.1.1

petyr_georgiev

Здравей Антоне. Като ми пращаш тениските, при тях може да сложиш няколко брошури, които ще разпространя в Любимец преди срещата във Вълче поле.

Ивайло Христов

Браво Антоне!

Прати и към София няколко бройки от брошурата (заедно с тениските за Барко). ;)
От браздата започва Родината!

PATRON

Да сте живи и здрави! Брошурите са чудесни. На когото съм ги дал гледат и цъкат, всички ги харесват. Още веднъж браво.  Казвайте какво ще бъде финансовото участие, нищо не става без  финикииските знаци .

капитан Иван Йорданов

Браво! :)
Пращайте към Крумовград заедно с тениските и от брошурите, като посочите сумите и сметките за плащане.

kunev

Брошурите са много хубави. Обаче имам една лека забележчица ;D
Понеже са предназначени за доста широки маси, които не са запознати с граничната специфика, за в бъдъще нека бъдат избягвани абревиатурите.
Например вместо "ОДГ" да бъде изписано "Охрана на Държавната Граница"
Вярно че с абревиатурите се пести място, но все пак трябва да се съобрази текста с нивото на познание на четящите.
Иначе начинанието е похвално. БРАВО и от мен.
Поздрави

anton

Време е да подготвим нови брошури с актуални снимки. Очаквам предложения. Кои събития да бъдат включени.

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509947
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292
Most Online Ever: 8646