Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Периодични срещи на граничарите в София

Започната от Jordan, 26.01.2011 г., 10:49 ч.

« назад - напред »

Stenli_63

Вальо каза да се подготвиме добре физически , щял да ни изпитва на лицеви опори.  8)

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Ама моля ти се бе този ритнитопковец,ли???? ;D ;D ;DЩе чакам петък да го видя Дъртия ;D ;D

ilia2003

Абе предната среща мислех да взема chekur и да ви дойдем на гости, ама този път ще го направя.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Stenli_63

Ами заповядайте . Тамън ще го изправиме това Кривото.   ;)

ilia2003

сдамо гостите да не сме повече оът титулярите :-[ :-[ :-[ :-[
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Niki_vd

Барко я вземи да запазиш по голяма маса :))Може да има изненади :))

Ивайло Христов

Цитат на: Niki_vd - 30.01.2011 г., 21:59 ч.
Барко я вземи да запазиш по голяма маса :))Може да има изненади :))

Ники, ама ти да не дойдеш с катера?! Знаеш, че за теб и за Стефака винаги ще се намери място на масата. Па и за катера стоянка на кея/бара...
Ако трябва на ръце ще го носим после до Дунава (катера), па макар и подпийнали... ;D ;D ;D
От браздата започва Родината!

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Утре ще се чуеме с него и ще ти кажа какво е положението при него.

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Хахахахахахааа не ми се вярва бе Вальо,Док е сериозен.

Stenli_63

Еййй какви нощни птици сме , аз даже едно гости изкарах и сега се прибрах и уж само да погледна дали има някой дежурен тука, а Вальо даже се кани и мустаци да скубе.  ;D

доктора

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 30.01.2011 г., 23:25 ч.
Ако ни върже лично ще му скбя мустака косъм по косъм
Т'ва,за мене ли става въпрос?Вальо,ти по-добре пази твоя мустак да не се прибереш при невестата обръснат от Йол,аз разбира се ще те държа здраво и ще гледам да не те пореже малкия. ;D ;D ;D
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Barko

Здравейте момчета,
Бях запас 4-5 дни в Смолянския ГО, от Барутин на изток ,та чак до Кожаре,Водни пад и през Триград се прибрахме.Бяхме само стари кучета, но се справихме добре. :)
Гледам бая мераклии има за петък 04/02, но мисля,че ще се справим.Молбата ми е нека до
четвъртък да се преброим за да направя резервацията.Ще проверя дали има някаква възможност да се настаним в отделна зала. ;D
Началния час ще бъде 18:30.
Сега студентките са в сесия, но има и не лоши асистентки ;)
Желая ви лека седмица!
Николай /Барко/

Stenli_63

Barko , аз за петък съм сигурен. Смених си наряда за четвъртък и в петък командира ме писа почивка. Е каза ми , че ще имам 2 часа домакинска работа , но ще го изтърпя и това. Важното е , че в 18 и 30 съм готов за боен разчет.  ;D

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823