Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Re: Тема за празни приказки(Или къде да си чешем езиците за щяло и нещяло)

Започната от zmiori, 10.09.2020 г., 21:08 ч.

« назад - напред »

гущер

zmiori

Цитат на: karata - 01.09.2025 г., 08:53 ч.
За накои ,работа ,за други отпуска
Голям кеф бе отпуската ма на свърши скоропостижно. Сега на сгъстен график да почиват и другите
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

gorog

Цитат на: zmiori - 01.09.2025 г., 18:48 ч.
Голям кеф бе отпуската ма на свърши скоропостижно. Сега на сгъстен график да почиват и другите
А, стига рИва!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гущер

Цитат на: zmiori - 01.09.2025 г., 18:48 ч.
Поне два ти месеца да беше ;D

m_p_kolev

На 01.09. бях на заставата и снимах 274ГП . Изпитвам затруднение в качването на снимките. Може ли някой да ми обясни ама като на Колчо слепеца от " Под игото".

gorog

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

uestli1

Цитат на: m_p_kolev - 02.09.2025 г., 20:01 ч.
На 01.09. бях на заставата и снимах 274ГП . Изпитвам затруднение в качването на снимките. Може ли някой да ми обясни ама като на Колчо слепеца от " Под игото".
Ей тук е обяснено.Но ако си като Колчо слепеца от ,,Под игото,,най-добре е знаещ да ти ги качи. ;) Успех!

http://granichar.org/forum/index.php/topic,2317.0.html

гущер

Ако е голяма снимката и не знае човек как се намалява размера,най-лесния начин е да я изпратиш по вибър на някой и той да ти я върне обратно и прикачаш върнатото копие.
Или я пращаш на приятел по вибер и той я публикува.

gorog

Добро утро, малчугани и старчоци кат мен!
Радвам се, че пак се сбрахме, да си дрънкаме щуротийките!
Лек ден и бъдете здрави!

гущер

gorog

gorog

След като на друго място ще си казваме "добро утро" и т.н. тъдява за какво ще си хортуваме?

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509624
Total Topics: 1911
Most Online Today: 124
Most Online Ever: 6823