Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата в Хисаря (хижа Воден камък): 4-5 декември 2010 г.

Започната от VALENTIN STEFCHEV, 05.12.2010 г., 18:49 ч.

« назад - напред »

доктора

Цитат на: доктора - 07.12.2010 г., 11:57 ч.
Братлета,преди 15-20 мин. имаше и трета страница,къде изчезна?

Освен, че беше гастрономическа, то почна да се превръща и в доста натуралистична картиката ... и за да не оакваме приятните впечатления, лекичко я пратих в коша
Жалко,а такъв лаф моабет беше се заформил. ;D
Няма лошо в приказките, ама нека да не са точно в тая тема.
Нека тая си остане за "Впечатления и снимки от срещата в Хисаря", в която да има снимки от самата среща и впечатления от кулинарните постижения на събитието, а пък цветистите и миризливи продължения, за следсрещните напъни, по отходящите пътища, да си вървят другаде ...
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Ивайло Христов

От браздата започва Родината!

НакатаGSM

Браво Иво.Невероятни снимки братко. Особено и коментарите, под всяка от тях.. :)
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Ивайло Христов

Абе старая се. То като не ме бива на чорбата и на скарата, поне с фотото да се отсрамя... ;D ;D ;D
От браздата започва Родината!

anton

доктора

И от мен имаш едно гооолямо БРАВО,и при следващата ни среща една гоооляма ракия. ;D
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Niki_vd

Иво както на всяка среща досега така и на тази фотографското преставяне е пълно,уловил си доста тайни моменти.Снимките са чудесни!!!А колкото до скарата и кухнята нека всяка жаба да си знае гьола ;D ;DТи черпака остави на нас,за всичко си има хора.Иначе без това увековечаване на срещите за къде сме,никой от тея дето недойдоха няма да знае какво е изпуснал.

chekur/Барбов/

Чудесни снимки Иво,ако щете вярвайте-просълзих се като ги гледах.Горд съм че имам такива приятели!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

stanyanev

Поздравления момчета ! Разглеждайки снимките , имах чувството , че съм бил с вас.
С. Янев

Barko

Здравейте момчета,
и аз разгледах днес снимките от срещата на 4 и 5 декември.
Невероятни снимки и преживявания.Искренно ви завиждам.
Лош номер ми изигра здравето, но стават и тия неща.
Вече съм по-добре и съм у дома ,а не в болницата.
Бъдете здрави и се надявам да се видим скоро в "Кривото"
Николай/Барко/

НакатаGSM

stanyanev ,за теб има армаган. От anton взех един календар-2011г  и за теб,като минеш през пз да ти го дам..!
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

chekur/Барбов/

Вальо,щото там писахме с Док за двойното действие на лютите чушки-затова.Беше леко нецензурно.Не се ядосвай.
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

НакатаGSM

И аз пуснах за разсолницата един два поста :) :) ама голяма работа :)

ilia2003

То на лютите чушки им е такъв сорта  "ДУМ ДУМ"   та затова.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

morski

Да живее Интернета,
  че събра ни старите момчета,
   бдели по морета и чукари
  горди славни граничари
      Да сме живи,да сме здрави
  до година до амина
( и да славиме админа)
   да продължим с несгодите борбата
    подкрепяни с на Никито чорбата

Статистика

Members