Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата в Хисаря (хижа Воден камък): 4-5 декември 2010 г.

Започната от VALENTIN STEFCHEV, 05.12.2010 г., 18:49 ч.

« назад - напред »

Ивайло Христов

От браздата започва Родината!

chekur/Барбов/

Дояде ми се ама няма!А тази снимка с тенджерата и онова огледало от дясно като илюминатор-същи кораб!
Боби,цял следобяд бабаня от твойто шардоне,пак да донесеш-жив и здрав.
След малко отлепям за Хисаря/ще ме карат де-като куфар/на гости на кума-кво ще става още не знам,но се досещам.Има един плюс,защото горе-долу ще отида пиян,та да не ми мелят после-"как можа да се напиеш у хората" ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

super mystere

Привет!
Първо честито на всички рибари, моряци и именници!
Срещата беше страхотна!
Чорбицата беше като еликсир и как няма да е, като е правена с тайна граничарска рецепта, и много любов.
Благодарско на Тонката за подаръка.
Благодаря Ви Граничари за приятните емоции.
Румен
13 ГО Любимец - 2 ГЗ "Косовски" (Вълче поле)

НакатаGSM

Ето и от мен малко снимки:http://www.album.bg/nilsan3002/images/26068419/149135/                                                                                                                                                                                                                                                                         А тук малко видео:  http://www.youtube.com/watch?v=Gp37IT6drDo         
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

anton

Цитат на: super mystere - 06.12.2010 г., 18:29 ч.

Благодарско на Тонката за подаръка.

Момчета не го правя,  за да ми благодарите. Удоволствоствие е за мен да ги оцените . Стига ми само това че ни има. Благодаря на Барбов, Ники, Наката, Браснача, Морски, Иво, Стефчев, Боби, Румен, Зарков, Стоян, Доктора, Илия, Валдеса, Велко, Михаил. Чувсташе се липсата ;D на Бончо и Станиянев, Ники (Нор) и Чавдар , комисар Желязков, Gzo, Раденко  и другите от форума. А, Станилов като не се появи на следващата среща отивам да го видя лично ;) Валдеса, ще ми е гид! Поздрави на всички!

brasna4a

Здравейте и от мен!Да си призная честно  от начало  малко се замислих  какво правя на тази среща.Хора който са с по 10-15 години по  голями от мен  служили  по друго време и  други порядки, но бързо осазнах , че вие сте все още онези момчета на по 18, бранили  границата на нашата родина, нищо че косите са посивели а телесата понатежели . Голяма чест е за мен  един от най-малките в този форум,че присъствах и седях на една маса с  едни достойни граничари и  достойни българи.Дълбок поклон  пред всички присъстващи на срещата.Радвам се ,че ви има и се надявам да се видим още много пъти.
Поздрави
Ст.матрос на боен пост 5.1.1

d.zhelyazkov

Поздрав на всички участници в срещата и на тези, които посещават форума. Радостно е, че посещаемостта се увеличава. Много е хубаво, че в групата се присъединяват и жени и деца. Това означава, че идеята се споделя в семейството, което е много важно. На кулинарните способности на Ники не бива да се чудим, а да се поучим. Доказа го и в Доспат.
Сега един кулинарен въпрос/много лесен/:"Как се прави граничарска салата?"
Радвам се от сърце. Пожелавам на всички да сте живи и здрави, весели празници и много щастие. Да продължаваме така и за напред.

chekur/Барбов/

Ей го,Наката и Вальо се снимали,а аз къде съм бил.Иво кога легнахме да спим-на мен ми беше все светло,сигурно от лютата чушка на Ники съм прогледнал инфрачервено.В моята стая нямаше никой-бях сам-помислих че всички са си отишли!

Jordan

velko

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 06.12.2010 г., 22:58 ч.
...........видях че възраста не играе роля всички  макар и от различни поколения сме имали еднакви съдби  радости и болежки затова с гордост се наричаме ГРАНИЧАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ........
Много точно казано! Уникалното на срещата беше и това - хора от различни възрасти, но "от една кръвна група".
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

efr_stanilov

Не е тук мястото да се изказва "служебна благодарност", защото тази среща е плод не само дисциплината от времената на миналата служба, но и на желанието на самите граничарски сърца, туптящи в гърдите на всички участници.
Не мога да предложа и "снимка пред разгърнатото бойно знаме на частта", защото всички вие отдавна сте избрали да носите снимката на България на гърдите си и в душите си.
Мога да кажа само едно голямо "Благодаря ви, другари граничари!"
Защото с тая поредна среща и с демонстрацията на задружен живот, ние Граничарите на България, отново показваме и доказваме, че възрастта, социалния статус, политическите пристрастия, различния мироглед и възпитание не са пречка, за нормалните хора в България, да обичат Родината си и да имат общ език по отношение на патриотизма и разбиранията си за честно изпълнения дълг към Отечеството.
Такива срещи, на хора от различни поколения и от различни времена, но с един общ орязък от преживяно, показват, че и в сегашното време всички можем да живеем нормално и с усмивка.

С уважение,
Станислав

Niki_vd

Нямате тренинг затова :D :D :DАз си омаах 2 чорбици с по 2 лъжици подобрител и понеже не ми беше достатъчно люто хапнах и 3-4 препекани сухи гастритки и ми няма нищо.Тренирайте за напред за да нямате проблеми ;D ;D ;DОт НАСА ми писаха ,искат да патентоват горивото ми но аз съм националист и не си давам рецептата :D :DЗнам само,че ми беше изключително приятно в компанията на всички вас.Ей го то още малко и дойде 31 март ;D ;D

доктора

Братлета,преди 15-20 мин. имаше и трета страница,къде изчезна?

Освен, че беше гастрономическа, то почна да се превръща и в доста натуралистична картиката ... и за да не оакваме приятните впечатления, лекичко я пратих в коша
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Бънков

Здравейте момчета. Съжалявам, че аз не можах да дойда, защото научих по - късно. Радвам се, че сте преживели хубави моменти и приятелски Ви завиждам. Надявам се следващия път да бъда с Вас. Поздрави !!!

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510191
Total Topics: 1915
Most Online Today: 210
Most Online Ever: 8646