Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата в Хисаря (хижа Воден камък): 4-5 декември 2010 г.

Започната от VALENTIN STEFCHEV, 05.12.2010 г., 18:49 ч.

« назад - напред »

VALENTIN STEFCHEV

Здравеите колеги на всички които бяха на срещата добре се завърнали по родните домове . Искам да ви благодаря за хубавата вечер нагледно показах ме че ни има .А на тези които неможаха да присъстват по една или друга причина ще ги успакоя началото е сложено ще се видим пак .Благодаря и на Антон за хубавия подарък цяла година ще ни напомня кои сме били

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

stoqn

Здравейте и от мен.Благодаря ви за хубавата вечер  и се надявам да се видим отново някой ден.
мл.с. Кузманов
ТГЗ - с. Чорбаджийско

георги зарков

живи здрави да сме всички беше прекрасно.Сигурен съм че ще имаме още много срещи

ilia2003

Барбов, поздравявам те с това     http://www.vbox7.com/play:0ec6c1f8

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

Здравейте и от мен! Благодаря на всички за срещата и за хубавите емоции! Иво, добре, че се сети да "изтръскаш темата от праха" :) 
Барбов и Нака.... еееех, песните!  :D :D :D
Мисля, че скоро ще трябва да се отвори и нова тема "Граничарските питиета и мезета"  :D - Илия и Тони, в сравнение вашите "Панама'54" и "Граничарска" (само тези успях да опитам), Джони пешеходеца и Jim Beam  стават само за жабуркане  :D. Вие имате талант и табиет  ;D. Ники, сега признай, че ни излъга - това, което донесе не беше рибена чорба, а някакъв таен и униврсален еликсир  ;D ;D ;D. Просто няма такъв вкус! Ако откриеш ресторант във Варна, "Гюрлата" ще банкрутира :)
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

НакатаGSM

Ето я и небезизвестната рибена чорбица,на Ники от Видин-  Специалитета на вечерта!
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Ивайло Христов

Да, всичко беше много добро на срещата - и питиетата, и чорбата, и песните, и хората. През следващите няколко дни ще подбера и кача снимки от срещата. ;)
От браздата започва Родината!

НакатаGSM

Срещата беше невероятна и то с истински българи- ГРАНИЧАРИ.Щом и децата ми цял ден  ме питат ,"кога ще е следващата среща?"Нямам думи просто...Щастлив съм,че ми се отвори прозорче да отида....Още ми е като сън... :)
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

НакатаGSM

Следващата среща  се очертава да е на 01.април.2011г. ,да почетем  паметта на загиналите граничари при Сараборун.После на 1-2ри ЮЛИ сме в Доспат на Римският мост!

valdesidva63

Здравейте и от мен.Първи дойдох и последен си тръгнах.КСП е награпено портала е затворен и всички следи са заличени.Само в главата ми се мотат мисли за невероятните преживявания с вас на срещата.Още усещам невероятния вкус на "рибената чорба" на NIKI_vd и спец-упоиващите еликсири на ilia2003 и Тонката.На всички които бяха на Хисар поклон.На тези които не бяха пожелавам повече инициативност.Живи и здрави и през април на Сараборун да сме повече.

Ивайло Христов

Честването на Сарабурунската битка е винаги на точната дата - 31 март, което през 2011 г. се пада в четвъртък. Който може ще дойде в четвъртък на поклонението пред паметниците във Вълче поле и на Сарабурун, а който не може... директно за масата, която може да се организира в събота вечерта. Това е програмата ми "максимум", но има време и ще го обсъждаме.
От браздата започва Родината!

chekur/Барбов/

Валдес,много работи си свършил!Само да не си забравил да се срешеш,че те пребивам ;D. Повече рошав да не съм те видял! 8)
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

morski

Здравейте и от мен.Честит имен ден на всички "никулденци"! :) :)
  Срещата наистина беше страхотна.Благодаря ви,че ви има приятели ГРАНИЧАРИ!

Niki_vd

Здравейте и от мен!!И благодаря за обажданията и пожеланията!  А срещата.....е няма друго такова преживяване.Тръпката е уникална,съпругата и малкия от сега ми заявиха,че за бъдещите срещи ще са винаги с мен,толкоз много им е харесало.Благодаря на всички дето присъстваха а тези дето неуспяха могат само да съжаляват. Благодаря на моят ПРИЯТЕЛ Тонката за изненадите и подаръците.Добре,че нямаше кой да документира сълзите в очите ми като ми връчи специалното шише с ,,Граничарска ракия,,.А колкото до рибената чорбица,вкусът и е уникален щото е с дунавска водица ;D ;D ;DАко невярвате Иво го е документирал на кадро :D

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510191
Total Topics: 1915
Most Online Today: 210
Most Online Ever: 8646