Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Интересни срещи с гръцките съседи

Започната от дятката, 10.11.2010 г., 11:38 ч.

« назад - напред »

zmiori

Ся имаше стари затраждения направени като заграждение на селски имот. Демек бодлива тел направена на мрежа с око около 25-30 санти тях може и да са ги знаели ма те бяха има няма 15-20% даже и по малко. Ама другите дет се правеха ей така насред гората и драките ЪпсурД да са ги знаели. На дясно имаше две дерета дет даже бяха безименни с едни стръмни "брегове" там ако не пълзиш главата ти остава на някой тел. Там съм похабил поне 2-3 кепета при пускане на следи. Тамън си мислиш че си издрапал нагоре пп брега и кат се надрусаш на стара бодлива тел и кепето на дъното на коритото, шса върнеш ма друг път, след кат си драпал 20+мин. да го изкачиш. Абе мани бегай туй да го знаят.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

velko

Може, Змиорчо - когато разсекретят документите и за 80-те, ще разберем, живот и здраве :) :)
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

zmiori

Паживьом увидем! Са рекли ония дет сме ги научили на четмо и писмо и сме им дали вярата а съга са праят на мноо умни и праведни.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

йордан димитров

Аз си мисля че не сме представлявали никакъв интерес за чуждите служби. Освен 50те години не е имало инциденти от съседна територия. Врагът беше откъм козирката на кльона...
Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

валентин60

Цитат на: йордан димитров - 20.12.2021 г., 22:31 ч.
Аз си мисля че не сме представлявали никакъв интерес за чуждите служби. Освен 50те години не е имало инциденти от съседна територия. Врагът беше откъм козирката на кльона...
Немой така Дака, що врагове сме громили по Гоцеделчевският отряд ;)
На пук на Халата папрята е мой приоритет

velko

Цитат на: йордан димитров - 20.12.2021 г., 22:31 ч.
Съгласен съм, с допълнение, че са ни бройкали "за всеки случай" :)
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

jivko-slavov

Ако , този пост на 60 ГП , можеше да говори ....... за музика , алкохол ,жени ..... за шумните недели ...
мл. с-т Желязков - СЗ

гущер

йордан димитров

Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

uestli1

Цитат на: йордан димитров - 22.12.2021 г., 14:31 ч.
Това гръцки пост ли е?
Последното фото на пилона е навит един парцал.Мяса ми на гръцкото знаме.Мърлячи!

дятката

Ако бяхме без офицери и ние щяхме да сме същите.На поста на 119 ГП който беше летен знамето им стоеше в незаключен сандък.Самия пост беше заключен но прозореца при леко натискане се отвори и ние влязохме да проверим какво има.Спомням си,че при влизането през прозореца стъпах на ботуши и се стреснах но усетих,че са празни.Взехме си малки подаръчета за спомен.Аз си взех голям катинар с ключовете и до скоро го ползвах.

jivko-slavov

И сега всички са заключени , а нашите отворени . Този пост е напълно оборудван с вижки , дюшеци , строителни материали за ремонт . Една керемида и едно стъкло няма счупени .
мл. с-т Желязков - СЗ

jivko-slavov

На Тастепе , е останал само параклиса .
мл. с-т Желязков - СЗ

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats