Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Спомени от казармата.

Започната от Бот 11ГЗ 56 570-Г.Делчев, 22.11.2009 г., 20:44 ч.

« назад - напред »

НакатаGSM

хубави снимки.само да ми разясниш ако може де..Imag01 и Image04
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Бот 11ГЗ 56 570-Г.Делчев

От 92г. до 99г. служих в МВР като полицай ,водач на сл.куче в мото охранително поделение(МОП) и от 99г. и в момента в друго подразделение на МВР.Там на пейката съм на школа с кучето Ерик която се провежда всяка година в МВР.

НакатаGSM

БРАВО НА ТЕБ, ИСКРЕНО ТИ ЗАВИЖДАМ
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

НакатаGSM

БРАВО НА ТЕБ, ИСКРЕНО ТИ ЗАВИЖДАМ,ЧЕ СИ ОСТАНАЛ В СИСТЕМАТА И ДОПРИНАСЯШ С ОПИТА СИ В СЪВРЕМЕННИТЕ СЛУЖБИ

НакатаGSM

НакатаGSM

мисля че всичко трябва да е наред,я виж пак

НакатаGSM

юли- август 93-та, като ни свалиха мл с-тите от заставите за 10 ина дена на обучение долу в отряда-56570-Г.Делчев,много релаксиращо ни дойде ;D ;D ;D

сппом

мерси бате супер снимки  и некой ден требва да се види ме

plovdivchanets

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=21182&offset=0
В този албум съм публикувал:
1. Снимка на първи взвод от първа рота (личен състав за 8-а, 9-а и 15-а ГЗ), правена през есента на 1980 година;
2. Снимки на една символика-благодарствено писмо, изпратено след изпитите преаз м. май 1981г;
3. Снимки на статии, публикувани във в-к "Нов живот" от 27.08.1981г. по случай навършването на 35 години от създаването на ГВ.

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=ALBUM_EDIT&ALBUM_ID=21187
В този албум съм публикувал:
1. Снимка на 8 ГЗ "Залп" от 5ГО - Момчилград, правена през септември 1982г;
2. Снимки на част от личния състав, правени през септември-октомври 1981 г.  Вижда се част от екипировката на наряда-фенер, радиостанция (която в деретата само пращеше) и тиранти, които се носеха и от нарядите, освен от Деж. по застава, но доколкото си спомням, само с летните дрехи.
"Теория  на разбития прозорец" - обяснява хаоса в Бг

Статистика

Members
Total Members: 4732
Latest: Merkel
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510727
Total Topics: 1916
Most Online Today: 453