Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Re: Тема за празни приказки(Или къде да си чешем езиците за щяло и нещяло)

Започната от zmiori, 10.09.2020 г., 21:08 ч.

« назад - напред »

гущер

gorog

Добро утро!

Стартирайте раздумката, а аз ще се включа като се върна!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

gorog

Добро утро!

Днес било събота! Ако не беше буля, да ми каже вчера, че вчера не е събота а петък, такава бъркотия щях да сътворя, че...пуаче майката!

Лек ви ден! Подпирайте правилно мотиките, дан стане инфекция!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гущер

Добро утро  :) Днеска,ще подпираме масата и то в прекрасната ни столица  ;D

gorog

Цитат на: гущер - 06.06.2026 г., 07:54 ч.Добро утро  :) Днеска,ще подпираме масата и то в прекрасната ни столица  ;D
Не ни стигат гларусите, че и ти ша цапотиш! :P

Опознай столицата, за да я намразиш още повече!

Ив.Петров

Цитат на: gorog - 06.06.2026 г., 07:38 ч.Добро утро!

Днес било събота! Ако не беше буля, да ми каже вчера, че вчера не е събота а петък, такава бъркотия щях да сътворя, че...пуаче майката!

Лек ви ден! Подпирайте правилно мотиките, дан стане инфекция!
Кви мотики бря, газим в кал. Ден за дюкен.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

гущер

Цитат на: gorog - 06.06.2026 г., 08:40 ч.
Цитат на: гущер - 06.06.2026 г., 07:54 ч.Добро утро  :) Днеска,ще подпираме масата и то в прекрасната ни столица  ;D

Витоша....,абе идилия и малко узо.... ;)

Kremenski

Цитат на: gorog - 06.06.2026 г., 08:40 ч.

Пушилняк

gorog

Добро утро!

Димчо, знаеш ти, че е сезона на анасоновите напитки!
Я, ми кажи приятелю млад, докат си цръцкаш узакито, и погледнеш към софето, виждаш ли ресторанта на гларусите/София/?
Ако да, значи си под нивото на смога! Ако не, значи наистина си на хубаво място! Над смога си! Наздраве!
Тия дни смог няма, че дъждовете го свалиха из града и околните квартали и села! Ма не се плашете, няма сЪ Упраим!

Лек ви ден, че и мен работа ме чака!

гринго

Кой какво сий наредил да му се случи.....другите ща чакат...казах ..бея
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

gorog

Цитат на: гущер - 07.06.2026 г., 08:27 ч.Добро утро от Княжево  :)

То Княжево е князе и княгини, бре! Не ти ли миришат чорапите за там, а?
Да не връткаш някоя аристократка, от стар селски род?

gorog

Внимателски внимавайте! Увага!

Заплатите на пенсионерите, пациенти на ДСК са по сметките им от 16,30 ч! Да ви е честито! И леко с пазаренето на магданозя, че до другото плащане има доста време, пък и Взаимоспомагателната каса я закриха отдавна!

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509894
Total Topics: 1913
Most Online Today: 250
Most Online Ever: 8646